![]() |
Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz merhaba öncelikle... t678 yeniyim.kişiye özel cdlerden satin aldım bikaç tane.dinlemeye satin almış olduğum cdlerden başlayabilir miyim? ders çalışmak ve bir iki tanede metafizikle alakalı cdler (lucid ruya..) bunlara ek ne dinlememi önerirsiniz acaba? cevaplayan arkadaslara simdiden teşşekkür ediyorum art56art56 |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Bu konuda yetkin olan arkadaşlar mutlaka daha iyi cevap vereceklerdir.Bunun yanında satın alınan telkinlerden önce ego güçlendirme, suçluluk ve koruma kalkanı gibi ücretsiz olan temel telkinleri 27 gün boyunca dinlersen daha iyi sonuç alırsın. |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Alıntı:
|
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Çok afedersin 21 gün yazacaktım 27 gün yazmışım.Koruma kalkanı da bizim kendimiz korumak için ördüğümüz duvarlar bir nevi.Mesela ben çok kırılgan bir insandım.Koruma kalkanlarım aşılmaz duvarken çok ciddi ve suratsız görünüyordum :) Koruma kalkanını dinledikten bir hafta sonra arkadaşlar çok daha neşeli göründüğümü söylediler:) Bu konuyu Sweeet foruma gelirse daha aydınlatıcı şekiilde açıklar :) |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Koruma kalkanı ayrıca psikolojik olumsuzluklardan da korur. |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz 21 gün değişimin içselleştirilmesi için iyi bir süre etkiler bu süre içinde ve sonunda daha netleşir. Eğer kendinize değişmek için gerçekten izin verdiyseniz. İlk olarak tabi ki istediğiniz telkini dinleyebilirsiniz. Ego + suçluluk ile başlamak size iyi bir temel oluşturur. 2 hafta sonra da isterseniz suçluluk duygusunu çıkarıp ego güçlendirici yanına ders çalışma ve koruma kalkanı ekleyebilirsiniz. En az iki telkinden oluşan liste yapıyorum ben liste yaptığım zaman. İlk telkin dinlediğimde sadece sınav heyecanı dinlemiştim. Sınava hazırlık döneminde çok sıkıldığımda, deneme öncesi ya da test çözerken 1-2 saat sınav heyecanı telkini dinlerdim. |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Bir de bence listeniz hayatınızdaki önceliklerinize göre belirlenmeli. Yani soyal fobisi olan bir insana lucid rüya telkininden başla diye önerilmez bence. Bu bir örnek sadece. Tabi bu(metafiazik telkinleri) sizin hayatınızda nasıl bir yer tutuyor ben bilemem. |
Cevap: Merhabalar Yeni Üyeyim Yardımcı Olur Musunuz Ben artık böyle sorulara cevap vermek istemiyorum. Doğru yere başlık açtığınıza göre keşke bu başlık altında paylaşılanları okusaydınız bence bu başlığı hiç açmazdınız. Böyle başlıkları gereksiz görüyorum. Hatta sürekli aynı başlıklar açıldığı için neden göstermeksizin bu başlıklar silinerek ciddi bir forum temizliği yapılabilir. Forum mantığını anlamayan ya da kolayca bilgiye ulaşmak isteyen insanlar araştırmadan konu açıyorlar. Forum aklına esen ilk soruyu sormak değildir. Bir başlık açarken iki kere düşünün belki de daha önce benzeri vardır. Belki de sorunuz cevaplanmıştır. Forum mantığı okumaktır. Günümüzde bir çok insan kısa şeyler okumayı tercih ediyor. Ben de bu durumu onaylamıyorum. Buraya geldiğimde hiç bir şey bilmiyordum. Ben de okuyarak deneyimleyerek öğrendim. Size de tavsiye ederim. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 AM. |