Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   telkini kulaklıksız dinlemek ve kulaklık sorunu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/623375-telkini-kulakliksiz-dinlemek-ve-kulaklik-sorunu.html)

tuna123 21-09-2013 10:35 PM

telkini kulaklıksız dinlemek ve kulaklık sorunu

evet arkadaşlar haftaya başlıcam gün sayıyorum 5gün sonra düzenli olarak ego ve suçlukuk 21 sadece bu ikisinş dinlicem sonra listeden çıkarcam ve sosyallik ve kendine güven başlıcam . Şimdi sorum şu başka bişeyle uğraşırken fakat kulaklıksız hapörlerden dinlicem , mesela ders çalışcam o zamanki geçen sürede telefondan açarım telkini yanıma koyarım sesini duycağm kadar orta bi seviyede açarım , bu uygunmudur yoksa illa kulaklıkla mı dinlicez. Bide atakan abimiz yada bizim yol gösterenimiz artık bence o bütün iyilikleri güzellikleri hakediyo :) işte demişki 8-10 saat dinleyin günde , tabi bunu gün içinde yapmak imkansız geriye uykudaki zaman kalıyo , fakat uykuda ben çok tepinirim falan kulaklık uyuduktan hemn sonra mutlaka çıkar kulağımdan oyüzden bi yöntem lazım , bitane okumuştum sitede , kulaklığı yastık kılıfının içine sokun duycağnız kadar açın sesi , öyle kulaklık çıkmaz faydasıda oluyo diye bi yazı okudum , varmı bunu uygulayan faydasını gören , bu iki soruma yanıt verirseniz çok iyi olucak :)

Işıklı yol 21-09-2013 10:44 PM

Cevap: telkini kulaklıksız dinlemek ve kulaklık sorunu

buradaki telkinleri kulaklıkla dinlemek gerekmiyor benim bildiğim. Ben kulaklık olmadan dinledim.

Zakoreus 21-09-2013 11:29 PM

Bende yatarken telefondan açıyorum yastığın yanına koyuyorum seste yüksek uyutuyo hemen su sesi

tuna123 21-09-2013 11:46 PM

Alıntı:

Zakoreus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846715)
Bende yatarken telefondan açıyorum yastığın yanına koyuyorum seste yüksek uyutuyo hemen su sesi

faydası oluyomu

Değişmek 22-09-2013 09:13 AM

ben bütün telkinlerimi kulaklıksız gece uyurken dinledim faydasınıda gördüm

tuna123 22-09-2013 12:46 PM

Alıntı:

Değişmek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846717)
ben bütün telkinlerimi kulaklıksız gece uyurken dinledim faydasınıda gördüm

peki ozaman dediğim gibi kulaklığı yastık kılıfının içine sokucam öyle dinlerim

Zakoreus 22-09-2013 02:44 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846716)
faydası oluyomu

faydası oluyor çünkü gündüz vakti hiç dinleyemiyorum uykuda dinliyorum ve beni geliştirdiğine göre faydası oluyor, ilk zamanlar çok garip rüyalar uyanmalar sonra çok mutlu olmuştum sonra bi dalgalanma süresi oldu sinirli huzursuzdum baya sürdü ama 3-4 gündür çok iyiyim valla :)

Değişmek 22-09-2013 05:11 PM

Alıntı:

tuna123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846723)
peki ozaman dediğim gibi kulaklığı yastık kılıfının içine sokucam öyle dinlerim

sen bilirsin ama bence hoparlörden kısık seni rahatsız etmeyecek bir şekilde dahada faydasını görürsün

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM.