| tuna123 | 21-09-2013 10:35 PM | telkini kulaklıksız dinlemek ve kulaklık sorunu evet arkadaşlar haftaya başlıcam gün sayıyorum 5gün sonra düzenli olarak ego ve suçlukuk 21 sadece bu ikisinş dinlicem sonra listeden çıkarcam ve sosyallik ve kendine güven başlıcam . Şimdi sorum şu başka bişeyle uğraşırken fakat kulaklıksız hapörlerden dinlicem , mesela ders çalışcam o zamanki geçen sürede telefondan açarım telkini yanıma koyarım sesini duycağm kadar orta bi seviyede açarım , bu uygunmudur yoksa illa kulaklıkla mı dinlicez. Bide atakan abimiz yada bizim yol gösterenimiz artık bence o bütün iyilikleri güzellikleri hakediyo :) işte demişki 8-10 saat dinleyin günde , tabi bunu gün içinde yapmak imkansız geriye uykudaki zaman kalıyo , fakat uykuda ben çok tepinirim falan kulaklık uyuduktan hemn sonra mutlaka çıkar kulağımdan oyüzden bi yöntem lazım , bitane okumuştum sitede , kulaklığı yastık kılıfının içine sokun duycağnız kadar açın sesi , öyle kulaklık çıkmaz faydasıda oluyo diye bi yazı okudum , varmı bunu uygulayan faydasını gören , bu iki soruma yanıt verirseniz çok iyi olucak :) |