Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Telkin dinlenirken müzik dinlenir mi ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/622881-telkin-dinlenirken-muzik-dinlenir-mi.html)

ac_milan_ac 29-04-2013 12:45 AM

Telkin dinlenirken müzik dinlenir mi ?
 
Telkinleri dinlemey başlamak istiyorum umarım faydası olur ancak kafama takılan bir şey var kulaklıktan dinlicem bu telkinleri ancak telkinin sesini bastıracak şekilde müzik dinlesemde genede fayda verir mi

HomeLesS 29-07-2013 01:58 AM

Cevap: Telkin dinlenirken müzik dinlenir mi ?
 
Ben film izliyorum, müzik dinliyorum, tv seyrediyorum, Sohbet muhabbet herşeyi yapıyorum. Ama telkinin sesini daha az açıp dinliyorum. Diğerlerinin seviyesinin altında oluyor telkinler ama çokta azaltmıyorum. Herhangi bir sorun olmuyor.

Sadece telkin ne tür sesin altına yerleştiridiyse senin yapacağın aktiviteye göre uyar yada uymayabilir. Örnek istersen; Film izlerken müzik dinlerken telkin parçan klasik müzik, new age parçaların altına gömülü olanları dinlemek çok doğru olmaz iki müziği birbirine karıştırırsın Rock dinlerken telkin klasik müzik çalar:)) Ortaya çıkan senin remix parçan olur:)).
Su, doğa sesi daha mantıklıdır film, müzik ile ilgilenirken. Müzik altında duyarsın ama müziğini dinleyebilirsin temiz bir şekilde.

CHAOS 19-11-2013 01:30 AM

Cevap: Telkin dinlenirken müzik dinlenir mi ?
 
Teşekkürler


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.