![]() |
hadi beni inandırın :) slm arkadaşlar ya bu günler bi konuya takıldım hakkında ne okursam okuyayım bi türlü ikna olamıyorum son bi kaç gündür geceleri telkini dinlerken baya kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum eşim rahatsız olmasın diye malum ses oldumu uyuyamıyor sizce ne yapmalıyım ya da kısık sesle bile etkisi oluyormudur?hadi bi yardım:) |
Cevap: hadi beni inandırın :) takıldığınız konu nedir ?.. Hem ayrıca telkinleri kısık seste dinlemenizde hiçbir sakınca yok.. Telkinleri dinlemeye devam ettiğiniz 21 gün boyunca ara ara dalgalanmalar hissedebilirsiniz. |
Cevap: hadi beni inandırın :) kulaklık kullanabilirsin |
Cevap: hadi beni inandırın :) Ah şu erkek egemen dünya! Kulaklığı ona taksanız da siz istediğiniz gibi dinleyebilseniz. Veya sizin çıkarınız olan bir şey için size destek olsa. Biraz sabretse. Ama bu kurala aykırıdır. |
Cevap: hadi beni inandırın :) canımbenim kulaklık sürekli düşüyor gece dönerken ondan sebep kullanamıyorum:) |
Cevap: hadi beni inandırın :) Alıntı:
|
Cevap: hadi beni inandırın :) Öyleyse geri aldım. Öküzlüğümü kabul ediyorum. |
estağfurullah efenim y789 |
Cevap: hadi beni inandırın :) Hangi versiyonu dinliyorsunuz bilmiyorum ama su sesini yani doğa versiyonunu tavsiye ederim...Ses duyma seviyesinde bile olsa rahatsız etmiyor ki zaten beyniniz belli bir frekansın altını da duyabildiği için kısık ses de yeterli olur... |
doğa versiyonunu dinliyorum...teşekkür ederim:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM. |