Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   hadi beni inandırın :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/622127-hadi-beni-inandirin.html)

fatmaunalender 19-10-2012 09:28 AM

hadi beni inandırın :)

slm arkadaşlar ya bu günler bi konuya takıldım hakkında ne okursam okuyayım bi türlü ikna olamıyorum son bi kaç gündür geceleri telkini dinlerken baya kısık sesle dinlemek zorunda kalıyorum eşim rahatsız olmasın diye malum ses oldumu uyuyamıyor sizce ne yapmalıyım ya da kısık sesle bile etkisi oluyormudur?hadi bi yardım:)

ßyKuS 19-10-2012 11:11 AM

Cevap: hadi beni inandırın :)

takıldığınız konu nedir ?.. Hem ayrıca telkinleri kısık seste dinlemenizde hiçbir sakınca yok.. Telkinleri dinlemeye devam ettiğiniz 21 gün boyunca ara ara dalgalanmalar hissedebilirsiniz.

sweeet 19-10-2012 03:47 PM

kulaklık kullanabilirsin

bir damla deniz 19-10-2012 04:48 PM

Ah şu erkek egemen dünya!

Kulaklığı ona taksanız da siz istediğiniz gibi dinleyebilseniz. Veya sizin çıkarınız olan bir şey için size destek olsa. Biraz sabretse. Ama bu kurala aykırıdır.

fatmaunalender 19-10-2012 05:27 PM

canımbenim kulaklık sürekli düşüyor gece dönerken ondan sebep kullanamıyorum:)

fatmaunalender 19-10-2012 05:30 PM

Alıntı:

bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832163)
Ah şu erkek egemen dünya!

Kulaklığı ona taksanız da siz istediğiniz gibi dinleyebilseniz. Veya sizin çıkarınız olan bir şey için size destek olsa. Biraz sabretse. Ama bu kurala aykırıdır.

ah kuzum kocişim mayıs ayından beri sabrediyor zaten :)

bir damla deniz 19-10-2012 05:43 PM

Öyleyse geri aldım. Öküzlüğümü kabul ediyorum.

fatmaunalender 19-10-2012 06:08 PM

Alıntı:

bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832171)
Öyleyse geri aldım. Öküzlüğümü kabul ediyorum.

estağfurullah efenim y789

katıhal fizigi 19-10-2012 07:05 PM

Hangi versiyonu dinliyorsunuz bilmiyorum ama su sesini yani doğa versiyonunu tavsiye ederim...Ses duyma seviyesinde bile olsa rahatsız etmiyor ki zaten beyniniz belli bir frekansın altını da duyabildiği için kısık ses de yeterli olur...

fatmaunalender 20-10-2012 11:59 AM

Alıntı:

katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832173)
Hangi versiyonu dinliyorsunuz bilmiyorum ama su sesini yani doğa versiyonunu tavsiye ederim...Ses duyma seviyesinde bile olsa rahatsız etmiyor ki zaten beyniniz belli bir frekansın altını da duyabildiği için kısık ses de yeterli olur...

doğa versiyonunu dinliyorum...teşekkür ederim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 PM.