Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   lütfen yardımcı olurmusunuz ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/621152-lutfen-yardimci-olurmusunuz.html)

fatmaunalender 21-05-2012 04:26 PM

lütfen yardımcı olurmusunuz ?

merhaba arkadaşlar ben 1 haftaya yaklaşmak üzereyim forum da okuduğum kadarıyla atakan beyin dediğine göre 1 hafta yeterliymiş şu an suçluluk ve ego'yu dinliyorum çok sakin ve huzurlu geçiriyorum kendimi daha iyi ifade edebiliyorum sevincligözlerimin içi gülüyor böyle böyle devam ediyor . suçluluk duygusunu çkardıktan sonra başka telkin eklemek istersem sizce şu içinde bulunduğum durumlara dayanaraktan ne eklemeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz?

cansuyu 21-05-2012 05:57 PM

Cevap: lütfen yardımcı olurmusunuz ?

içinde bulunduğunuz durumlar?

fatmaunalender 21-05-2012 06:35 PM

sakinim ,huzurluyum,gözlerimin içi gülüyor,hiç baş ağrm olmadı hatta omuz ağrılarım oluyodu onlar bilee yok şimdilik yani içinde bulunduğum durumum buy789bütün bunlara dayanaraktan ne eklmeliyim sizce?

sweeet 21-05-2012 07:07 PM

Gayet de iyi durumdasınız. Suçluluk yerine, mutluluk veya koruma kalkanını dinleyebilirsiniz. Bence neye ihtiyaç duyuyorsanız o telkini dinleyin. Bu kadar kısa sürede etki gördüğünüze göre kendinizi şanslı sayabilirsiniz.

Mutlu günler dilerim.

cansuyu 21-05-2012 08:29 PM

biliyorsunuz ben de el yordamıyla ilerliyorum :)

ama koşullarınız sizi saran dan çok kuşatan lar sanki :)
neyle başetmek istiyorsunuz. neyi alt etmek istiyorsunuz* neyin dönüşmesini ya da geri dönmesini bekliyorsunuz?
malum bilinçaltımız bizi böceğe kadar dönüştürebilir sonunda :)

bu arada günlüğünüzü kullanmış olacağım ama ben de şunu öğrenmek istiyorum. gece boyu dinlesem de bugün tek bir telkin dinleme şansım olamadı ve ben yine öfkemi ve kendimi kontrol edemedim :( bu benim için çok önemli kontrol delisiyim ben..ve kontrolü yitirdiğimde paniklerim..
bunun telkin dinleyememekle ilgidsi var mı ki :( şimdi bir doz mutluluk açtım kendime :)
sonra sırayla diğer ilaçlarıma geçer egoma yüklenirim yine :)

sweeet 21-05-2012 09:21 PM

Ben daha çok geceleri dinliyorum bence uyurken dinlemek daha rahat.

fatmaunalender 22-05-2012 10:17 AM

peki sizce kaç tane telkini bir arada dinleyebilirim?

sweeet 23-05-2012 06:41 PM

Ben üç dört tane dinlemeyi tercih ediyorum ama en az iki. Ücrteli telkin alan arkadaşların çok daha fazla sayıda telkin bulunduran listeleri olduğunu da biliyorum. Telkin listesi yaparken kendi içinde bir uyum sağlamaya çalışıyorum dinlediğim zaman neye ihtiyacım varsa ona göre. Mesela bu ara:

Zinde ve erken uyanma, ertelemeyi bırak, kendine güven ve sınav heyecanı dinliyorum.

fatmaunalender 07-06-2012 11:09 AM

merhaba arkadaşlar şuan ego ve güven güçlendirici,mutluluk ve koruma kalkanı telkinlerini diniliyorum nerdeyse iki haftaya yaklaşıyorum bundan sonraki listemde sizce egoyu çıkartmalıyım yoksa ego hep sabit kalmalı üstüne başka telkinlerimi eklemeleyim?

sweeet 08-06-2012 01:48 PM

Ego listenizde sabit kalabilir.

Kadir Serarslan 08-06-2012 02:46 PM

Lütfen banada yardımcı olurmusunuz?Sosyal gurupların tamamını asla göremiyorum. Daha önce mevlanayla ilgili bir gurup gördüğüme eminim şimdi bulup giremiyorum

sweeet 08-06-2012 03:48 PM

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-i-tebriz.html

Bu mu acaba aradığınız grup? İsterseniz yeni bir grup da açabilirsiniz.

cansuyu 10-06-2012 09:52 PM

sanırım benim de yardıma gereksinimim var :(
sosyal guruba yazı yazamıyorum..gerçi çok uğraşıp bir yolunu buldum sandım ama onda da 1000 karakter üstünü kabul etmedi...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 AM.