Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   TELKİNİ EN KISA SES DE DİNLESEKDE OLURMU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/619922-telkini-en-kisa-ses-de-dinlesekde-olurmu.html)

mahmout81 22-10-2011 02:18 AM

TELKİNİ EN KISA SES DE DİNLESEKDE OLURMU

örneğin telkini en kısık ses de dinliyoruz nerdeyse duymuyoruz yinede çaldığı için etki edermi sonucta bir frekans yayıyor bu konu cok soruluyor fakat beni bir teğmen veya herhangi biri bilgilendirebilirmi ?

juger 22-10-2011 07:28 PM

Cevap: TELKİNİ EN KISA SES DE DİNLESEKDE OLURMU

Teğmen olmaya bir şey yok Mahmut kardeşim bende teğmenim ama bu sorduğun sorunun cevabını hala merak ediyorum bence en iyisi bir üstteğmen bulalım y789

sweeet 22-10-2011 07:59 PM

Ben de en kısık sesle gece yatarken bu aralar kulaklıksız dinliyorum. Kulaklıkla dinlerken de uyku kalitemi düşürmesin diye yine en kısık sesle dinliyordum. Erken uyanma listemde var. Son bir haftadır yeniden ekledim bu telkini listeme 12 de uyuyorum 6:00 da uyanmaya niyet ediyorum saatsiz 5:30 da uyanıyorum. İşe yarıyor yani mesela doğa sesi versiyonlarını kısık sesle açıp yanında başka müziklerde dinleyebildiğimize göre illa müziği duymak gerekmiyor etki görmek için. Ama yine de bana göre en düşük ses ayarında bile iyice dikkat kesildiğimizde müziği duyabilmeliyiz .

mahmout81 23-10-2011 02:45 PM

bende artık en kısık ses de dinliyorum sesi yükseltince uykum bölünüyor uyanıyorum en kısık sesi açınca bnm listedede erken uyanma zinde uyanma 2 side var 2 de yatıyorum 8 bucukda ayaktayım garip bi olay ben işe yaradığına inanıyorum yaramadığını iddaa edenler var düzenli dinleyin işe yarıyor bir tek sigarayı bırakamadım y789

sweeet 23-10-2011 05:16 PM

Şimdi şöyle de birşey var mesela çok fazla fiziksel aktiviteye alışkın olmayan vücudu yorduğun zaman o uyanma saati 1 saat falan şaşıyor ama yine de uyanıyorsun. Bende de kesinlikle işe yarıyor.

azraist_24 23-10-2011 05:17 PM

guitarTelkinleri yuksek ses ya da kisik ses dinlenmesi sarti yok, onemli olan telkinleri duyabileceginiz ve sizi rahatsiz etmeyecek konumda dinlemeniz tavsiye ediliyor. Ek olarak ses duzeyi direkt bilincaltimiza etki ettiginden dolayi sizin net duyamama gibi bir kuskunuz olmasin:)

Umarim yardimci olabilmisimdir,

Sevgiyle Kalin.....u859

mahmout81 23-10-2011 11:28 PM

cok teşekkürler yardımcı oldunuz cok sesli dinleyince uyanıyorumda o yüzden bu soruyu sorma ihtiyacı duydum doğru fiziksel aktiviteyle ilgisi var telkinleri dinleyip bütün gün mac yapıp da sabahın köründe kalkmak imkansız bir şey :)))) sadece kalkabilicem vucudada uyacak herhangi bir kimyasal alınmadan ki kalkma süresini en erkene ayarlıyor diyim :d

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.