![]() |
YARDIM YARDIM YARDIM !!!!! MERHABA ARKADAŞLAR.BİRİ BANA YARDIM ETSİN LÜTFEN. telkinleri 2 gündür dinliyorum,ancak doğru şekilde olup olmadığını tam kestiremiyorum. şu şekilde dinliyorum acaba doğru mu? suçluluk sanat müziği ego ney suçluluk klasik ego new ege suçluluk ney vs... diye gidiyor. yani iki telkini sırayla, ancak değişik müzik versiyonlarıyla dinliyorum.yalnış mı doğru mu? acaba.. birde akşam üstü haporlerden 4 saat, gece uyurkende 3,4 saat haporlerden dinliyorum.acaba sabaha kadarmı açık kalsa....cevaplar için şimdiden teşekkür ederim... |
Cevap: YARDIM YARDIM YARDIM !!!!! Arkadaşım günlük en fazla 8-10 saat dinlemeliymişsin. Fakat müzik aynı konuda telkin alırken farklı versiyonlardan dinlemen hakkında kesin bir bilgim yok. Bir de insan uyurken öğrenir ya hani, o nedenle yatağa girmeden hemen önce dinlesen daha iyi olur, etkilemesi açısından. Şu da önemli ki, düzenli bir şekilde yani her gün dinlemen değişimini hızlandıracaktır. :) |
Cevap: YARDIM YARDIM YARDIM !!!!! Önemli olan aynı telkinleri üst üste dinlememek.Yani 4 saat sırf ego + 4 saat de sırf suçluluk tavsiye edilmiyor. Ama bir liste yapıp bir ego, bir suçluluk olarak toplam 8 saat dinlemek öneriliyor. Ben de öyle yapmıştım. Onun dışında dinlenecek müziğin türü kişisel beğeni ve tercihe kalmıştır. |
Cevap: YARDIM YARDIM YARDIM !!!!! art56art56çok teşekkür ederim... |
Cevap: YARDIM YARDIM YARDIM !!!!! teşekkür ederim... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |