|  | 
| 
 Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. Genel kullanım rehberine göz attım.Şimdi bazı sorularım var pek bişey anlamadım da. 1-)Ben ego güçlendiri ve suçluluk duygusu ile başlamasam sosyallik artırıcı ile başlasam olmaz mı? 2-)Ben bu telkinleri gün içinde 8 saat aralıksız dinleyemem ki başka çözüm yokmu?Mesela 1 saat aralarla parça parça dinlesem? | 
| 
 Cevap: Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. 1. sorunun cevabı kısmen şöyle; o önerilen telkinler bir nevi diğer telkinler için kapı açıyor , böyle düşün 2. sorun için ; bir zorunluluk yok 8 saat ile, önerilen süre sadece örneğin müzik çalarken günlük işlerinizi devam ettirebilirsiniz ya da vakit bulduğunuzda açarsınız sadece önemli olan devamlılık başarılar dilerim | 
| 
 Cevap: Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. Teşekkürler.Örneğin sabah 1 saat dinleyebildim.Sonra işim çıktı eve geldim 2 saat dinledim fln böyle yapsam oluyo yani.Doğru mu anlamışım :) | 
| 
 Cevap: Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. yani, sonuçta antibiyotik değil bu :) ama yine ne kadar çok dinlersek hedefe o kadar hızlı ulaşırız , öyle değil mi ? biraz daha forumu dolaşırsan bu ve benzeri soruların cevapları var çünkü akla bir çok soru gelebiliyor. dinleme,mp3ler,sesler vb. konuda | 
| 
 Cevap: Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. Alıntı: 
 egosu yeterince güçlü olmayan biri sosyal olamaz..ve bizler çocukluğumuzdan beri bir çok suçluluk dayatmalarıyla yetiştirildik..bunları temizlemeden kalıcı bir çözüme kavuşamazsın diye önerilmiş.eğer telkinleri yapan kişi ego ve suçluluk dinle diyorsa bir bildiği vardır değil mi..y789sevgiler başarılar.. | 
| 
 Cevap: Çok kafam karıştı yardımcı olun lütfen. gece yatarken dinleyebilirsiniz öyle çok rahat oluyor :) | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 PM. |