Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Sizce Uyurken hangi müzikle rahat ediyorsunuz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/619161-sizce-uyurken-hangi-muzikle-rahat-ediyorsunuz.html)

mahmout81 01-07-2011 01:58 AM

Sizce Uyurken hangi müzikle rahat ediyorsunuz

Su sesimi yoksa yeni versiyonmu uyku için daha iyi daha rahat uykuya dalmamızı sağlar

imported_Angel 27-07-2011 10:02 AM

Cevap: Sizce Uyurken hangi müzikle rahat ediyorsunuz

ben şahsen gündüz de gece uyurken de su sesini tercih ediyorum...günün her saati için en kullanışlı ses su sesi...hem gece rahat uykuya daldırıyor hem de hangi vakit olursa olsun hoparlörden de dinlenebiliyor kulaklıkla da ...yani komşular sesten rahatsız oluyor mu diye bir sorun olmuyor çünkü su sesi günlük hayatın seslerinin içine ustalıkla karışıyor..dolayısıyla kimse su sesini muzik olarak algılamıyor....ayrıca su sesi dinlerken aynı anda sevdiğimiz başka muzikleri de dinleyebiliriz böylece 2 farklı muzik birbiriyle karışmamış oluyor...

diğer versiyonları da uyurken denedim ama uyutmadılardı...

davutby 27-07-2011 10:15 AM

ben de uzun bir süre su sesli olanları dinledikten sonra klasik versiyonlara geçtim.benim kanaatimce iniş çıkışı çok olan müzik daha etkili oluyor.klasik müziğin sesi gece fazla çıkması biraz dezavantaj.Ama başa başka versiyon alınınca sorun giderilmiş oluyor.

songulakpinar 27-07-2011 02:21 PM

bir süre ney sesiyle telkinleri dinledim çocuklarım rahtsız olduk dediler, okyanus sesi martı çığlıkları çok uyarıcı oldu uykudan uyanınca günü yorgun geçirdim, su sesi iyi geldi iş yerindede rahat dinleniyor oda arkadaşlarımda dinlemiş oluyor izah etmek gerekmedi, sadece su sesi sorgulanmadı, doğa seside zaman zaman etraftakilerin dikkatini çekiyor açıklama yapmak gerekiyor rahatsız oluyorlar. :)

imported_Angel 27-07-2011 02:46 PM

Alıntı:

songulakpinar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803522)
bir süre ney sesiyle telkinleri dinledim çocuklarım rahtsız olduk dediler, okyanus sesi martı çığlıkları çok uyarıcı oldu uykudan uyanınca günü yorgun geçirdim, su sesi iyi geldi iş yerindede rahat dinleniyor oda arkadaşlarımda dinlemiş oluyor izah etmek gerekmedi, sadece su sesi sorgulanmadı, doğa seside zaman zaman etraftakilerin dikkatini çekiyor açıklama yapmak gerekiyor rahatsız oluyorlar. :)

evet katılıyorum :)
su sesinin en güzel tarafı çevredeki insanlar tarafından sorgulanmaması..gerçekten güzel bir noktaya değinmişsin y789

evet insanlar sürekli aynı müziği aynı ezgiyi veya aynı kuş cıvıltılarını duyunca "bu ne böyle bıktık yeter artık" gibi şeyler söyleyebiliyorlar...
ya da en azından neden sürekli aynı şeyi dinlediğimiz merak ediliyor....
bazılarına bunun bir telkin olduğunu ve ne işe yaradığını açıklayınca da kimisi anlayışla karşılıyor ve destekliyor kimisi ise yargılıyor ve köstek oluyor...yada bıyık altından gülüyor...
çeşitli insanların çeşitli merakları ve tepkileri, yargıları ve de her seferinde açıklama yapmak zorunda olmak gibi şeyler insanı gerçekten yoruyor....
su sesine kimse bu nedir demiyor ve böyle şeyler baştan engellenmiş oluyor f678h hatta çoğu farketmiyor duymuyor bile..çünkü güniçindeki günlük seslere ustalıkla karışıp harman oluyor su sesleri....sorana da en fazla "su sesi insanı rahatlatıyor ferahlık hissi veriyor" şeklinde cevap verdiğimizde makul karşılanıyor..herkesin herşeyi bilmesine gerek yok dimi girlhaha

ELPARANOID 27-07-2011 02:59 PM

İşte oda arkadaşım bu konuda oldukça anlayışlı. Subliminalın ne olduğunu anlattım. Kendisi bu konuyla ilgilenmiyor ama bana da müziğu kapamam konusunda hiç bir söz söylemiyor. Aksine bazı müzikler çok hoşuna gidiyor. Ama ben yine de işte daha çok su sesini tercih ediyorum. Evde zaten işler kolay. Kendi odamda dinlediğim sürece rock da olsa fark etmez. Evlendikten sonra işin rengi değişir mi onu bilemem y789

Soruya gelirsek, uyurken su sesi dinlemek daha iyi bana göre. Ama ben uyurken diger versiyonlari da dinliyorum. Uykum agir oldugu icin pek fark etmiyor.Telkinlerden dolayı gece uyanmak gibi bir sorunum yok.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 AM.