![]() |
ortaya karışık :) problem var mı? telkinleri az önce indirdim u859 suçluluk duyguarı'nın ve ego güçlendirici'nin klasik ve doğa versiyonlarını indirdim. bu 4 telkini attım media player'a suçluluk duyguları-doğa versiyonu, ego güçlendirici-doğa versiyonu, suçluluk-klasik versyn, ego-klasik versyn, şeklinde dinliyorum music458977 bi sakıncası veya etkide bi gecikme etkisi var mıdır?dusun2 telefonuma da atıp gecede bu şekilde dinlicem. yanlış bişey yapıyosam henüz yolun başındayken lütfen beni uyarın hy789 teşekkürleer :) superxy |
Cevap: ortaya karışık :) problem var mı? 8 saat dinlemen en ideali , hoş geldin :) |
Cevap: ortaya karışık :) problem var mı? evet forumdan biraz araştırdım öğrendim 70-80 saat dinlemem gerekiyomuş en ideali dediğiniz gibi günde 8 saat superxy:) sorduğum asıl şey bu sıralamayla dinlememde bi sakınca yok dimi? yani egoyla suçluluğu karıştırmamın?rt67 1 saat ego 1 saat suçluluk diye mi gidiyim, yoksa böyle bi ondan bi obüründen olur mu ? ::) hoşbuldum actionsmile :) |
Cevap: ortaya karışık :) problem var mı? Herhangi bir sakıncası yok. Dinleyebilirsiniz. Sevgiler... |
Cevap: ortaya karışık :) problem var mı? teşekkür ederim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:16 PM. |