![]() |
Dinleme Sırası ilk bir hafta sadece suçluluk ve ego güçlendirici 2. hafta sadece kendine güven ve topluluk karşısında konuşma 3.hafta sadece sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı 4.hafta sadece başkalarının düşüncelerini önemsememe sıram böyle olursa doğru olur mu? |
Cevap: Dinleme Sırası Rehber bölümünden daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz ancak ben 1 haftanın yetmeyeceğini düşünüyorum bilinçaltınıza etki edebilmesi için en az 21 gün dinlemek zorundasınız mesela yaptığınız 2 şer telkinlik sıralamada 21 gün boyunca güzdüzleri yoğun bir şekilde birini akşamları gene aynı yoğunlukta diğerini dinlerseniz uygun olur bence.Ben bu yöntemi uyguladım epey verimli oluyor tabi yine rehber bölüme bakın derim ben çünkü kişiden kişiye değişir ama 21 gün kuralı sabittir. |
Cevap: Dinleme Sırası hmm..1 hafta etkili olmazsa süreyi uzatırım tabi.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ama benım asıl merak ettiğim yanı mesela ilk önce suçluluk ve ego dinledim.Etkisini gördüm.sonraki hafta yaptığım sıralamalarda ki eşleştirmeler doğru mu yani etkisi olur mu? mesela kendine güven ve topluluk karşısında konuşmayı eşleştirdim bu ikisini birlikte dinlersem doğru olur mu? |
Cevap: Dinleme Sırası Alıntı:
|
Cevap: Dinleme Sırası Böyle parça parça dinlemenin çok verimli olacağını sanmıyorum. Ego ve suçluluk da en az 2-3 hafta listenizde sabit olmalı. Örneğin benim listem 8 telkinden oluşuyor buna ego ve suçluluk da dahil. Yine de adminler en doğrusunu yazacaklardır. |
Cevap: Dinleme Sırası arkadaslar rehber bölümü dediğiniz neresi? |
Cevap: Dinleme Sırası Alıntı:
|
Cevap: Dinleme Sırası Anladım,dediklerinizi uygulayacağım.Herkese teker teker teşekkür ediyorum çok sağolun blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM. |