![]() |
Fikir Jimnastiği, Beyin Fırtınası Yaa canlarım bana bi yardım edin. Ben bu telkinleri nasıl dinleyebilirim? Dinlemek istiyorum ama şöyle bir durum var: Yurtta kalıyorum, odalar 6 kişilik. Hoparlörden dinleyemiyorum, insanlar rahatsız oluyor. Gece yatarken dinlesem desem kulaklıkla dinlemenin faydalı olmadığı söyleniyor.. E telkinleri dinlemeye ihtiyacım var, ben napıyim lütfen yardım edin. Orijinal fikirlerinizi bekliyorumm sevincli ne olsa da hepimiz ayynı kanepede zıplıyoruuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz happy6 happy6 happy6 |
Cevap: Fikir Jimnastiği, Beyin Fırtınası Kulaklıklardan dinlemenin faydalı olmadıgı görüşüne katılmıyorum. Sağlıklı olanın hopörlerden telkinleri dinlemek olduguna katılıyorum. Ancak senin böyle bi lüksün olmadıgı için, benim sana önerim, kulaklıklara hoparlör görevi vermek. Şahsen bende hoparlörden dinleyemediğim zmanlarda bu şekilde yapıyorum. Yanı basıma dik bir yastık koyuyorum, dısa dogru veriyorum kulaklıkları da hoparlör görevi sağlıyorum bir nebze olsun.Faydası oldugunu da düşünüyorum. |
Cevap: Fikir Jimnastiği, Beyin Fırtınası Kulaklıkla dinlemenin faydasız olduğu söylenmiyor. Söylenen şey şu: Bazı kulaklıklarda gürültü önleyici özellik bulunuyor. O tür kulaklıklar telkinlerin etkisini azaltıyor. Bu şekilde özelliğe sahip değilse kulaklığın dinlemende sakınca yok. Özellikle kulaklıkla telkinlerden faydalanmaya çalışan üyelerimiz için bu konuda dikkatli olmalarını söylüyoruz. Sevgiler. |
Cevap: Fikir Jimnastiği, Beyin Fırtınası Teşekkür ederim. Bir çocuk gibi sık sık soru soruyorum ama mazur görün lütfen. Ben hangi kulaklığın gürültü engeleyip engellemediğini nasıl bilebilirim? Bir standardı var mı?? |
Cevap: Fikir Jimnastiği, Beyin Fırtınası Muhtemelen ürünü aldığın yerdeki görevli personellerin bu konuda bilgisi vardır Enes'cim. art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:30 AM. |