![]() |
telkinlerin nasıl kullanıldığı hakkında Ben telkinlere ego ve suçluluk ile başladım.Yaklaşık 4 gündür devam ediyorum.İlk önce 2 saat boyunca suçluluk telkinlerinin tüm çeşitlerini dinliyorum.Daha sonra ego güçlendiriciyi açıp 2 saat boyuncada egonun tüm türlerini dinliyorum ve günde 8 saat dinliyorum.Bu tekniğin bir sakıncası var mıdır? |
Cevap: telkinlerin nasıl kullanıldığı hakkında genelde ayrı ayrı değilde karışık dinlenmesi tavsiye ediliyor. yanı siz suçluluk ve egonun dinlemek istediğiniz türlerini kullandıgınız müzik programı listesine atın o kendiliğinden çalsın. ego suçluluk ikili şekilde temel telkin olarak geçiyor. etkisini alabilmeniz hususunda da yine beraber dinlenmesi ön görülüyor. sevgilerimle. |
Cevap: telkinlerin nasıl kullanıldığı hakkında Yani bir ego bir suçluluk bir ego bir suçluluk mu dinlememi tavsiye edersiniz? |
Cevap: telkinlerin nasıl kullanıldığı hakkında evet bende öyle dinledim dinliyorum :) |
Cevap: telkinlerin nasıl kullanıldığı hakkında ben telkinlerie skiden kulaklıkla dinliyodum.ama o zaman telkinler duyuluyordu ama anlaşılmıyordu.sonradan hoparlörün daha yarar sağlayacağını öğrendim ve artık hoparlörle dinliyorum.ama hoparlörle telkinleri duyamıyorum.ancak kulaklıkla duyuyorum.bu normal midir? hoparlörle iligili bozukluk olduğunu düşünmüyorum.çünkü ses gayet kaliteli çıkıyor. sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |