![]() |
Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? hy789s456. İlk başta ego ve sucluluk telkinlerini tavsiye etmişsiniz.Sorum şu; Acaba ilk başta ego ve sucluluk değilde başkalarının düşüncelerini önemsememe ve toplululuk karşısında konuşma ile başlasam olumlu sonuclar alır mıyım?t678 |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? Niye zorlaştırmaya çalışıyorsunuz? |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? 1 hafta boyunca ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye üşeniyorum . :) |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? Diğerlerini dinlemeye üşenmeyecek misiniz? Hemen sonuç almak istemenizi anlıyorum. Ancak bu şekilde faydalanamazsınız. Ayrıca bir hafta dinlemek de yeterli değil ego-suçluluğu. Sevgiler. |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? Peki ego ve suçluluğu ne kadar dinlememi önerirsiniz?Ego ve suçluluğu bitirdikten sonra diğer telkinlere geçtiğimde listemden ego ve suçluluğu çıkarayım mı? |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? Rehber bölümü incelenmeden sorduğunuz tüm sorular silinecektir bundan sonra. Lütfen rehber bölümünü inceleyelim. Sorduğunuz tüm sorular daha önceden defalarca yanıtlandı. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Sevgilerimle. |
Cevap: Suçluluk ve ego güçlendirici ile değilde başka telkinlerle başlasam ? peki ya baştan başka telkinlerle dinlenince,başka telkinler dinleyince ne olur ben mesela bilmedğimden öyle yapmıştım ama sonradan öğrendiğimde ego suçluluk dinlemiştim şimdiden teşk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |