Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Haftada kaç saat dinlemeliyim ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/614935-haftada-kac-saat-dinlemeliyim.html)

batuhanefe 26-08-2010 01:37 AM

Haftada kaç saat dinlemeliyim ?

merhaba bnm bikaç sorum olacak simdiden saolun...

1- bn gece uyurken dinlediğimde kulaklık takamıyorum kesin çıkıyo uyandığımda kulaklık arıyorum o yüzden laptopu baş ucuma koyup yatıyorum sesi de baya açıyorum ama uyurken sağma solma dönüyorm bi kulağımın yastık aracılığıyla tıkalı olması acaba bu dezavantaj mı die düsündürdü bi sorun olur mu uyurken uzaktan dinlememizin ve tek kulakla duymamızın (binevi)? aydınlatırmısınz..

2- bu konuda eminim bi cevabınız var forumda ama bulamadığımdan ve acelem olduğundan sizi yoruyorum k.bakmayn ; ilk etapta suçluluk ve ego olduğunu biliyorum ard arda günde 10 saat dinlememiz gerektiğini de fakat bir haftada 70 saati bulacak, bu yeterli demişsiniz toplamdaki 70 saat tek telkin için mi yoksa iki telkin için mi geçerli yoksa haftada 35 sa suçl. 35 sa ego oluyor bu şekilde tek telkinin 70 saati bulması için 2 hafta hergün 10 sa mı dinlemem lazım bu bir hfta doğru mu?dusun2

RenaC 26-08-2010 01:50 AM

Cevap: Haftada kaç saat dinlemeliyim ?

selam batuhan.

1.Telkini istediğin gibi ister kulaklıktan ister uzaktan duyabileceğin şekilde dinleyebilirsin.

2.Ego ve suçluluk telkinlerini 70-80 saat arası dinlemen gerektiğini biliyorsun zaten sana bir önerim var.Şöyle yap bilgisayarında winampa koy ego ve suçluluğu arka arkaya.bu şekilde 70-80 saat dinle.o zaman bir problem kalmayacak senn için.

ameliepoulain 26-08-2010 11:11 PM

Ben 3. günümdeyim. Ama sadece Ego güçlendiriciyi dinliyorum. Ve günde 8 saat dinleyemeyeceğim için, 2 hafta boyunca günde 4 saat dinlemeyi yeğledim. Etkili olur mu?

selo2951986 26-08-2010 11:24 PM

ego güçlendiriciyle beraber suçluluk telkininide dinleyin.dinleme süresinin az olması etkilerin çıkma süresini uzatır sadece ama imkanınız varsa gece dinleyin daha etkili olur.

ameliepoulain 26-08-2010 11:26 PM

Uyurken mi ?

selo2951986 27-08-2010 03:27 PM

evet uyurken dinlemek daha etkili oluyor.

batuhanefe 30-08-2010 09:23 AM

tesekkürler renac,
yani tek telkin için değil, 2 telkinin toplamı 70-80 saat dimi yoksa 160 saatlere çıkıyo 2si :D

peki bu 70-80 saat dinleme süresi tüm telkinler için geçerli mi örneğin suç+ego dan sonra telkin listesinde 10 tane telkinim olcak o listeyi de mi 70-80 saat dinlemeliyim yoksa listede telkin çok olduğu için daha fazla mı ?

mojojojo 30-08-2010 07:01 PM

Ben müzik açıkken uyuyamıyorum kısık olsa bile ve ney-klasik-tsm versiyonlarını 8 saat dinlemek çok sıkıcı geliyor. su versiyonu en iyi seçim o yüzden bence.

kaz_im 08-09-2010 07:54 AM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765130)
evet uyurken dinlemek daha etkili oluyor.

Ben su sesi olanları beğendim ama uyurken dinlemekten de korkuyorum açıkçası yatağı ıslatma ihtimali var gibi geliyor

x-men33 08-09-2010 05:08 PM

Alıntı:

kaz_im Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767499)
Ben su sesi olanları beğendim ama uyurken dinlemekten de korkuyorum açıkçası yatağı ıslatma ihtimali var gibi geliyor

y789 Valla ben günlerdir düzenli olarak geceleri dinliyorum su sesi. Bi problem yok khkh56

Daha önce hep gündüz dinliyordum ama gece daha etkili gibi 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:14 AM.