Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   7. günümdeyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/614580-7-gunumdeyim.html)

MMSI 12-08-2010 09:06 AM

7. günümdeyim

7. günümdeyim ;

Suçluluk ve egoyu toplam günde 16 18 arası dinliyorum iyimidir?
eğer programlı bir şekilde dinlersem daha iyi bir etkisi olur mu ?
teşekkürler.

Gece yatarken 10 saat 6 saatte veya 8 saatte akşama kadar dinliyorum.

DeLiTaY21 12-08-2010 10:55 AM

Cevap: 7. günümdeyim

Günde 8 saat dinlemen yeterli.gece yatmadan aç sabaha kadar dinle yeter.bence daha fazlasına gerek yok.

Işıldayan Safir 12-08-2010 11:10 AM

Çok fazla dinliyorsunuz. Bu kadar çok dinlemek size fayda getirmez. Bilinçaltının edindiği bilgileri hazmetmesi içinde zaman tanımalısınız. Ne şekilde dinlemeniz gerektiği zaten rehber bölümünde ayrıntılı olarak açıklandı. Uygunsanız 8-10 saat kadar dinlemelisiniz. Vakti olmayanlar daha az dinleyebiliyor. Bunun dışına çıkmamanızı öneririm. superxy

tolgaasya 12-08-2010 11:15 AM

Gece uyurken dinlemenin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Biz uyusak da bilinçaltımız uyumuyor, tüm bedenimiz hayati fonksiyonlarına devam ediyor.

MMSI 12-08-2010 01:30 PM

Ben o zaman uyurken 7 saat ve normal zamandada 1 2 saat dinleyeyim.

inferius 12-08-2010 03:08 PM

8 saat oturtabildiysen harika..
bn şu sıralar anca 3-5 saat dinleyebiliyorum :S
biran önce tekrar yoluna koymam gerek

karavan 12-08-2010 05:59 PM

Ben günde en az 18 saat dinliyorum hala daha öyle devam ediyorum.

Bunu sitede böyle yaptığımı değişik forumlarda defalarca yazdım hatta böyle yapmasını mmsi ye de tavsiye ettim ve bu sizler tarafından okundu ve teşekkür edildi.

Ne yazık ki böyle yapılmaması gerektiği konusunda ilk defa bir ikaz okuyorum.

Yani beni kimse yanlış yaptığım konusunda ve yanlış bilgi verdiğim insanları yanlış yönlendirdiğim konusunda ikaz etmedi.

Aslına bakılırsa bir zararını görmedim belki biraz eksik faydalanmış olabilirim. O da tartışılır.

Işıldayan Safir 12-08-2010 11:48 PM

Merhabalar karavan abi,

Söylediğinize çok şaşırdım. Görseydim size de aynısını söylerdim kesinlikle. Her zaman söylüyorum çünkü bunu. Zararı olacağından değil bilinçaltınızı rahatlatmak ve aldığınız mesajları değerlendirmeniz için zaman tanımanız gerektiğinden önerildiği şekilde 8-10 saat kadar dinlemelisiniz. Rehber bölümünü incelediğiniz zaman da rastlayabilirsiniz bu tür uyarılara.

Sevgilerimle. sapkal89

karavan 13-08-2010 12:07 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761933)
Merhabalar karavan abi,

Söylediğinize çok şaşırdım. Görseydim size de aynısını söylerdim kesinlikle. Her zaman söylüyorum çünkü bunu. Zararı olacağından değil bilinçaltınızı rahatlatmak ve aldığınız mesajları değerlendirmeniz için zaman tanımanız gerektiğinden önerildiği şekilde 8-10 saat kadar dinlemelisiniz. Rehber bölümünü incelediğiniz zaman da rastlayabilirsiniz bu tür uyarılara.

Sevgilerimle. sapkal89

Sevgili Zerynthia,

Hiç önemli değil benim bir şikayetim yok sadece tavsiyede bulunduğum zaman kimseyi yanlış yönlendirmek istemediğimi belirtmek istedim.Bana göre birşey yok hala daha günde en az 18 saat dinlemeye devam edicem.Ben böyle mutluyum bir zararını da görmüş değilim.
Yeterki başkalarına zarar vermiş olmıyayım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM.