![]() |
Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum Yalnızca kendine güven dinlemek istiyorum kendine güven telkinin içinde suçluluk telkinin yani affetmenin sağlayacağı bir çok konu var utanma,kıskançlık,suçluluk,kızgınlık,sahiplenme Kendinle barışıksın ve kendini koşulsuz seviyorsun Özsaygın artıyor kendine güvenin artıyor kendine değer veriyorsun. gibi ego güçlendiricinin etkilerini de sağlayacağını düşündüğüm kısımlar Geleceğe ve hayatında karşına çıkabilecek mücadelelere ilgi ve istek ile bakıyorsun.Yeterince donanımın ve fazlasıyla kendine güvenin var olduğu için her mücadeleye koşarak gidiyorsun çünkü onlar daha fazla huzur ve eğlence demek ve içerik olarak da çok beğeniyorum ve yeterli bir içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum ego ve suçluluğun yerinide tutacağını düşünüyorum yine de işin uzmanlarından birine sormak istiyorum |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum Benim listemde 12 tane telkin var. Sırayla dinliyorum. |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum Aslında bütün telkinler tek bir telkinde birleştirilseydi daha güzel olurdu :) |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum :))))) cok kolay olurdu.. |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum bu mucize olurdu :)) peki listede atıyorum 10 telkin var günde 7-8 saat dinliyoruz bu şekilde 10 telkininde etkisini göstermesi için kaç hafta dinlememiz gerek? mesela 2 hafta ondan sonra dinlemesek etkilerde azalma olur mu? hayatımızın ne kadarı telkinlerle geçmeli? |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum kendi kendine telkin verebilecek hale gecene kadar bence ::) |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum Arkadaşlar Dos işletim sisteminin dosya birleştirme özelliği telkinlere hiç bir zararvermeden sizin istediğiniz sıraya göre birleştiriyor tek dosya haline getiriyor ben bunu siteye geldiğimden beri tek dosya halinde dinliyorum... |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum 1 aylık kız bebeğimiz var uyurken aynı odada hepberaber dinleyebir miyiz? |
Cevap: Yalnızca Kendine Güven Dinlemek istiyorum Alıntı:
Bunu nasıl yapıyorsun daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM. |