![]() |
Ara vermiştim şimdi sıralama nasıl olmalı? yaklaşık 2 ay telkinleri belirtilen sıraya göre düzenli dinledm etkisini 1 hafta içinde aldım 956k ama bu süreçten sonra sık sık devamsızlıklarım oldu 2 ay hiç dinlemedm sonra 5 gün dinledm yine bıraktım vb. şuan tekrar en baştan suçluluk ve ego ile başlamalımıyım yoksa kaldığım yerdn devam edebilrmiyim? özeniniz için sonsuz teşekkürler saygılarsapkal89 |
Cevap: Ara vermiştim şimdi sıralama nasıl olmalı? ama hiç cvp yok muuu???ağla2 |
Cevap: Ara vermiştim şimdi sıralama nasıl olmalı? bende 3 aya yakın düzenli dinledim. sonra 1 ay falan pek dinleyemedim, şu an yeniden başladım. suçluluk ve egoda listemde sabit duruyor. |
Cevap: Ara vermiştim şimdi sıralama nasıl olmalı? sanırım bnde öyle yapmalıyım dusun2 şunu planlıyorm bu hafta suçluluk ve ego full time dinliycem 2.haftadan itibaren 3er gün arayla eklerm diğerlerini suçlulk -ego sabit dursa iyi olcek =) teşkkrler... |
Cevap: Ara vermiştim şimdi sıralama nasıl olmalı? yaklasık 1 ay kadar ara verdim gerci surekli verip duruyorum (: her seferinde öncelikle 1 hafta sucluluk ve ego mu dinlemem gerkiyor ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM. |