![]() |
telkinlere tetha veya delta dalgası eklemek Merhabalar... 4 aydır hayatımdeğsti üyesiyim ve farklı konularda araştırmalar yapıyorum bir konuda bilgi almak istiyorum natura sound thrapy isimli programla telkilerin arkasına 2hz-3hz dalgaları koyup dinlemeye başladım öncelikle Atakan beyden ve site admin lerinden bu konuyla ilgili bilgi almak istiyorum bi faydası olurmu yada zararı olabilirmi şimdiden teşekkürler.. |
Cevap: telkinlere tetha veya delta dalgası eklemek Bu tür dalgaları 2000 yılında denemiştim.Çok önermiyorum. Özellikle bu tür dalgalar üreten programlardan brain wave vardı. Bu dalgalar normalde laborutuvar ortamında test edilirlerken artık evlerde bilinçsizce kullanılmakta. |
Cevap: telkinlere tetha veya delta dalgası eklemek sanırım yüksek frekanslar tehlike oluşturmak ta düşük frekansların rahatlatıcı etkisini gordum düşük frekanslar meditatif hale girişi kolaylaştırdıgından telkinlerin daha verimli olacagını düşünüyorum ... düşük frekansların bi zararı olacagını sanmıyorum sizce olabilirmi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM. |