![]() |
uyurken nasıl etki edecek arkadaşlar meraba ben 2 gündür dinliyorum.gün içinde 8-10 saat dinleyemiyorum.siteyi dolaştım uyurken de dinleyebileceğimizi söyleyen arkadaşlar var.peki uyku durumunda bildiğimiz gibi felç durumundayız yani kulağımızın duymadığı bişeyi bilinçaltımız duyabiliyor mu.şimdi rüya görüyosun bilinçaltın gece devrede diyeceksiniz biliyorum bilinçaltı özellikle uykuda devreye giriyor rüya görüyoruz böylece.anlatmak istediğim burda amaç müziği duymak ama uyurken bunu duyamayacağız.hatta "bikaç dakikalığına odadan ayrılıyorum zararı varmı "diyen arkadaşlar var.uyurken saatlerce duyamamamış olmayacakmıyız. inşallah derdimi anlatabilmişimdirterli345 |
Cevap: uyurken nasıl etki edecek Daha tecrübeliler ve moderatörler olsada içini rahatlatmak anlamında günlükleri , genel telkin cd lerinin etkileri binlerce yorumla yeni insanlarda devam etmekte .. Ben odadanda çıkıyorum , suya dinletiyorum , 10 günü geçmek üzere ve iyi yönde gelişmelerden ve ötesi bir mutluluktan başka birşey yok 80 saati tamamlamada az kalmıştır bu ilk EGO ve suçluluk için 15 gün uygun görüyorlar , tarafsız olarak bazıları için bu süre uzun olabilirmiş , sevgiler , renkli rüyalar sapkal89 |
Cevap: uyurken nasıl etki edecek uykuda felç durumunda olman ve telkinlerin muzik kısmını duymuyor olman verilen mesajları algılamadığın anlamına gelmiyor uyku sırasında etrafında olan her şeyi bilinçaltın farkeder sen sadece bilinçli olarak farkında olmassın. uyku sırasında dinlemek nedense bana daha etkili gibi geliyor denemene değer derim ben |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM. |