|  | 
| 
 Parça parça dinlemek.. merhabalar arkadaşlar, öncelikle daha yeni keşfettim sizi :)) benim karakterim sanırım zayıf ve kendime güvenmiyorum ve ilginçtir; internette şaman büyüleri hakkında araştırma yaparken size rastladım :DD yanlış anlaşılmasın büyü yapmam kahvesmiley. size sormak istediğim bişey var. bu telkin parçalarını gün içinde ve uyurken ara ara dinlesek? mesela 15 dk sabah 20 dk öğlen gece 6 saat v.s ? yani sormak istediğim 10 dk'nın bile bir etkisi var mı? 8 saati tamamladıktan sonra. music45 | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. pee-wee merhaba hosgeldin oncelikle ,bunu site sahibinin hemen cevaplandiracagina eminim cunku benim cevabim gecikmedi sana yardimci olmayi isterdim surelerle ilgili bende 1 haftadir uyeyim ben vakit buldukca dinliyorum daha sonra yavas yavas yorumlardan ogrendiklerimle yardimci olabilirim ben cok dinleyemiyorum ama dinledigim kadariyla 1 haftadir cok rahatladim biraz sucluluk duygusu telkini mide bulantisi yapiyor basimda cok donuyor oda normalmis telkinin etkisiymis mide bulantisi en kotusu bence sucluluk duygumu kusmaya calisiyorum gibi geliyor baska aciklamasi yok basarilar burada yanliz degilsin bunu zamanla anlicaksin | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. Teşekkür ederim Derya hanım :) | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. dun erken uyanma su sesunu az dinledim cok gec yattim kalkamadim ama sucluluk duygusunu dinlemistim gece gec kalkmama ragmen sucluluk hissetmedim kendimden nefret etmedim ilk defa kendime kizmadim kendimi suclamadim | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. Merhabalar pee-wee :) Yanımıza hoşgeldiniz. Telkinleri günde totalde 8 saat dinlemenizi tavsiye ediyoruz. Gece uyurkende dinleme olanağınız var. Çok fazla kesinti yapmamanızı öneririm henüz yeni başladığınız için. Değişimlerden bizleri haberdar ederseniz seviniriz. Sevgiler. | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. bnde sitenin yeni üyesiyim şimdiden hoşbuldum(:bunları nerden dinliycegimi bulamıyorum bi yardımcı olursanız cok sevinicem.. | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. bu siteye üye olun pişman olmazsınız:) | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. Alıntı: 
 dün gece kesintisiz dinledim, merak etmeyin gelişmeleri bildirmekten kaçınmayacağım. super | 
| 
 Cevap: Parça parça dinlemek.. istemsiz dik durmaya başladım..şimdilik tek etki bu :D | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM. |