![]() |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Serencim arkadaşım bak şimdi ben benim yaptığımı söyliyeyim ((( y789 bide benimkide yanlış oluyormuş amma olur ya ) şimdi mesala ben doğa versiyonunu dinliyorum diyelim ki suçluluk 7 dk sürüyor ben vinapıma kopyalayarak toplam 20 tane yüklüyorum yaklaşım 2,5 saat ediyor sonra egoyu kopyaladım 20 defa falan oda 2,5 saat son olarak ta ertelemeyi yükledim ama diğerlerini daha önce dinlediğim için ertelemeyi 6 saat olacak şekilde yükledim sonra başladım dinlemeye winap nasıl olsa sıraya la gidiyor bende dinliyorum aynısını mp3 e de yaptım benbu şekilde yapıyorum Dediğim gibi bir de benimkide yanlış oluyormuş madara olduk o zaman sevgiler saygılar |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Alıntı:
|
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz hayıııııııırrrrrrrrrrrr telkinleri teker teker dinlemeyin derken dengelenmesi açısından en az 2 telkini dinleyin diyor yoksa bir telkin için günde 5-8 saat dinlenmesi öneriliyor hepsini indirin bakalım her biri 5 saatten ne kadar zaman olacak 1 gün 24 değilde 46 saat olursa tabi bende hepsini dinlemek isterim ama bizim buralarda gün 24 saat olunca .. sadece 3 tanesini bir arada dinliyorum vakit yetmiyor t678 hürmetler sevgielr kiss3 |
|
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz idea3 hımmmm haklı olabilirsin denemekten zarar gelmez dimi? hismiley |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Aslında bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu konuyu açıklarlarsa, öğrenmiş oluruz doğrusunu. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Merhaba yaklaşık 2 hafta ego ve suçluluk duygularıyla beraber zinde uyanma telkinini dinledim şimdi de listeme kendine güveni ekledim 4-5 gün sonra başka telkinleri de ekliyeceğim. Ancak kafama takılan bir soru var listeme eklediğim telkinleri eşit olarak mı dinlemem daha doğru olur yoksa yeni eklediğim telkin olan kendine güvene ağırlık vermem mi ? Ben şu an media player'a atıp karışık olarak dinliyorum.. kendine güvene daha mı ağırlık vermeliyim bu süreçten sonra ? Şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Arkadaşlar bugün ilk defa kulaklıkla dinleyeyim dedim Her zamanki adetim sesi açtım o da ne İki tane erkek sesi var,alttan boğuk bir ses geliyor sonra daha net bir ses daha geliyor,tabiki de Atakan Hocanın sesi Birkaç sefer dikkatle dinledim aynen öyle,bilgisayarda,mp3te dinledim aynen Kulaklıklarda mı sorun var acaba,ama ney sesi yada klasik müzik gayet güzel geliyo Millete akıl verirken iyiydi de kafama takıldı Biri işey desin :) |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Bende de öyle oluyo kulaklıkta sorun yok yok ama önemli olan o sesii duymamak,sesi kıs bence... |
Herkste öyşeyse dinlemeye devam gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 PM. |