![]() |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Öncelikle başarılar dilerim. ben bu siteyle yeni karşılaştım. bir sorum var ilk hafta özellikle iki telkinin dinlenmesini tavsiye etmişsiniz ve sonraki haftalarda telkinler ekleyebileceğimizi belirtmişsiniz. peki zamanla ekleye ekleye örneğin 8-9 unu birden aynı gün içerisinde dinleyebilir miyiz? yani hiç eksiltmeden hep arttırarak olur mu? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar hoşgeldin yanımıza... elbette.. uzun zamandır dinleyen arkadaşlarımızın listeleri kişisel gelişimleri doğrultusunda artarak devam ediyor.. mesela ben 1 yılı aşkın süredir dinliyorum.. listemde ego ve kendine güven ertelemeyi bırak ve akşamları da zinde uyanma telkini daima sabit.. hafta 2 gün suçluluk telkini ilave ediyorum.. topluluk karşısında konuşma koruma kalkanı ve yaptırdığım özel telkinler var.. amaçlarımız doğrultusunda ve birbirini tammalyıcı olarak listemize yararlanmak istediğimiz telkinleri belli süre aralıklarıyla ekleyebiliriz.. ama listemiz uzadıkça bir telkinin gün içerisinde tekrarlanma şansı azalmış oluyor.. öncelikli hedeflerimzii belirleyerek hareket etmemiz bu konuda bize avantaj sağlayacaktır.. sevgiler.. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz İlginiz ve aydınlatmanız için çok teşekkür ederim, sağolun. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz arkadaşlar ben 3 gündür topluluk önünde konuşma+kendine güven dinliyodum.ve bugün sunuma giderken çok rahattım.sunum vaktine kadr kendimi çok iyi hisediyorm ki ilk kez olan bişeydi.fakat maalesef sunumum haftaya ertelendi.bende yine bunları dinleyeyim ama araya ego faln eklesem mi diye düşündüm.ne önerirsinz? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz her işte bir hayır vardır canım.. haftaya kadar daha da güçlü olacaksın.. thumbsanim egoyuda eklemen etkilerini olumlu yönde daha da arttırır.. bence hemen listene dahil et.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Alıntı:
Bu durum normal mi,listemden çıkarmak istiyorum,cevaplarsanız sevinirim.. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar yeni bir hayat hismiley eger çok rahatsız olmuyorsanız dinlemeye devam etmeye çalışın.. içinizde bastırmış olduğunuz duygularınızdan özgürleştiğiniz için bu tarz tepkiler veriyorsunuz.. üyelerimizin yorumlarını okudukça benzer etkileri bir çok arkadaşımızın yaşadığını göreceksiniz.. içimize attığımız duygularımızla bir şekilde yüzleşmemiz gerekiyor ki rahatlama olsun.. gelişme olsun.. sürekli dinlemek ağır geliyorsa günlük dinleme miktarınızı azdan çoğa doğru arttırark yükselen bir ivme şeklinde dinlemeye çalışın.. böylelikle her geçen gün konularala azar azar yüzleşir ama sonunda arınmış olursunuz.. çok rahatsız olursanız listeden çıkartın.. kendinzii hazır hissettiğinizde tekrar dinleyin.. ama bu durum bu gün telkinlerle ortaya çıkmazsa yarın bir olaya karşı verdiğiniz tepki olarak yansıma bulacak.. sevgiler.. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz bişey daha sormak istiyorm.bu sunumları bir kenara atarsak normalde ego+ suçlulukla başlıyor ya.şimdi ben bu sunumlarım faln bitince toplulukla kendine güveni listeden çıkarıp sadece ego ile suçluluk mu dinleyeyim? yoksa diğerleri de kalsın da bunları da mı dinleyeyim? blook blook |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz basım cok kötu agrıyor yaaa havada bayagı sıcak hanı soguktan felan dıcem aama |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz slm arkadaşlar mutluluk telkininden bahsediliyor ama ben bulamyorum biri yardımcı olabilirmi acaba ? actionsmile şimdiden teşekkürler. |
yani siz ego güçlendirici,kendine güven ve diğer tüm telkinleri dinlerken mutluluk telkininide dinlemiş oluyorsunuz |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar ben yeniyim,6 gün boyunca gündüzleri ego güçlendirici ve kendine güveni ,geceleri suçluluk duygusunu dinledim.sucluluk ve güvenini sabit bırakıp koruma kalkanı.baskalarının düsünceleri ve ertelemeyi ekledim.karısık bi sekilde günde 10-12 saat dinliyorum.basagrım ve bulantım gecti,içimde bi bosluk açıldı gibi yani beni sıkıştıran duygu geldıgınde ki bu geçmişle ilgili cok cabuk geçip gidiyor yani beni tutsak alıp peşinden sürükleyemiyor.ama hedefim o duygunun gelmemesi.telkinler yerlesince gelmez artık dimi dusun |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar aysegul .. düzenli olarak dinliyor olmanıza sevindim.. super telkinlerin amacı doğru davranış ve düşünce modellerini edinmemizdir.. emekleme evresinden yürüme evresine geçerken düşe kalka yol alırız ama yürümeyi öğrendiğimizde ancak çok dikkatsiz davrandığımız zaman düşme riskiyle karşılacağımızın bilincinde oluruz.. bunun gibi bu geçiş sürecinde eski düşüncelerinizin aklınıza gelmesi normal.. süreç tamamlandığında yaşadıklarınızdan gerekli dersi alarak hislerinizi kabullenip farkındalığınız artarak yola devam ediyor olacaksınız.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Merhaba Bu telkinleri dinlerken tv de seyrede bileceğimizi okumuştum bu tamamen kendimizi dinlediğimiz müziğe vermesekte bize yararının olabileceği anlamına mı geliyor şöyle anlatayım ben bu müziklere öyle bir alşımışım ki 1 haftada bazen kulağımda olduğu halde unutuyorum gecen gün mp 3 şajı dinlemeye başladıktan 4 saat sonra bitmiş ama ben bunu yarım saat sonra farkettim dedim ki ya müzik bitmiş haberimde değil böyle bir durumda fayda düzeyi azalırmı ? birde ben bunlar şöyle yaptım sizce bu doğrumu diyelim ki 1 klasik müzik suçluluk arkasından ego doğa sonra tekrar new age suçluluk arkasından ego doğa 1 haftadır böyle oldun verim alabilirmiyim? sevgiler |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhababalar serkan.. subliminal telkinlerin en büyük rahatlığı budur zaten.. telkinleri dinlerken tv seyredebilir, kitap okuyabilir, spor yapabilir, ders çalışabiliriz.. v.b ... ilk başlangıçta müziği duyduğunuz frekansta ayarlamanız yeterli.. sonrasında çalışını farketmesenizde bilinçaltınız telkinleri duyabilir.. telkinlerin içerikleri klasikte .. newage de ney sesinde hepsinde aynıdır.. farklı müzik kategorilerinin olması sıkılmadan dinleyebilelim diye.. iyi dinlemeler dilerim.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz ben de bir haftadır düzenli olarak suçluluk+ egoyu dinliyordum. bir haftanın sonunda suçluluğu çıkarıp yerine kendine güveni ekledim şimdi ikisini dinliyorm. bunların ikisi telkinleri dinlerken sürekli sabit kalacak olanlar mı? şimdi ben bunları böyle dinlemeye devam mı edeym bi kaç gün yoksa başka şeyleri de ekleyebilir miym? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz selam.. arkadaşım bak bu linke tıkla orada gerçektende dedikleri gibi aklımıza takılan tüm sortuların cevabı var ben sorduğum soruların cevabını daha önce verildiğini gördüm şimdi sormaya utanıyorum dediğim gibi bu ilkin içindekilerini hiç sıkılmadan okursan senin çok işine yarayacaktır sevgiler http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ onun altındaki linklerine okursan yeni şeylerde öğrenirsin hismiley |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz bu hipnoz yöntemi eskiden görüntü karelerinin saliselik aralarında insanların beynine fotoğraflar konmak için kullanılıyordu, şu anda dinlediklerimizin scripti hakkında en ufak bilgimiz yok, bilmeden bir siyasi görüşüde besleyebilirsiniz veya din karşıtlığı vs. ben size iftira atmıyorum sadece bu mp3lere ve size ne kadar güvenebiliriz ve neden??? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz ses ve müziği ayıran programlar mevcut internette istersen indirip ses ve müziği birbirinden ayırarak her ikisinide dinleyebilirsin. kaldı ki doğa versiyonlarında eğer dikkat ederseniz konuşmacının söylediklerini duyabiliyorsunuz. super sevgi ve ışıkla... [quote=MonarshiQ ] bu hipnoz yöntemi eskiden görüntü karelerinin saliselik aralarında insanların beynine fotoğraflar konmak için kullanılıyordu, şu anda dinlediklerimizin scripti hakkında en ufak bilgimiz yok, bilmeden bir siyasi görüşüde besleyebilirsiniz veya din karşıtlığı vs. ben size iftira atmıyorum sadece bu mp3lere ve size ne kadar güvenebiliriz ve neden??? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Dostum hoşgeldin aramıza insan ister istemez senin gibi ilk girişte haklı bir şekilde aklına sorular geliyor benimde gelmedi değil çünkü malum bu ülkede iyi niyetle bir şey yapanların sayısı yok denecek kadar az ama site içinde 2-3 saatini geçirip Atakan bey ve ekibini (( benim gibi bende tanımıyorum Allah verede CİA nın adamı falan değildir ark5 )) tanımayan üyelerin yazdıklarını okuduğunda hele birde 1-2 gün dinleme fırsatın olduğunda sorularına cevap kendin bile verebiliyorsun.... HOŞGELDİN hismiley Ya bu arada (( BU KISMI ATAKAN BEYE )) 10 gündür gece gündüz dinliyorum bu tür forumlara yararlansam dahi mesaj atmazdım üstelik sosyallik arttırıcı gibi bir şey dinlemiyorum ama nedendir bilmem insanlara cevap vermek (( tabi bilgim dahilinde ukalalığa kaçmadan 44)) ve telkinlerle ilgili hissettiklerimi paylaşmak için yazasım geliyor eskiden utanırdım şimdi azaldımı ne hayrolsun olcak olacak günde 23 buçuk saat dinliyorum ( vallaaaa yalan yok dlckrn ) 3 telkini inşallah daha iyi olacak |
sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...uvenli-b269.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t6704.0.html |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz blook ben gece yatarken ego güçlendiricili telkin dinleddim hani şu su versiyonu olanı sabah kalktığımda tam bir trajediyle karşı karşıya kaldım yatağım ıslanmıştı... bu bende çok ciddi sorunlara yol açtı artık depresyondayım beni bu durumdan kurtaracak yeni veetkili bir telkine ihtiyacım var ... bilmiyorum kafam çok karışık şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum 88a |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Sinyor kardeşim hoşgeldin aramıza hiiiiiçççç üzülme kardeşim için rahat olsun bunlar beyninin seni pes ettirmesi için yaptığı bir karşı atak hiç kafana takma yatarken dekiiii yine dinlicem ne olursa olsun isterse yatak değil tüm evislansın ben değişicem de vallahi 3 gün 4, gün birşeyin kalmaz sevgiler hismiley takma kafana sung66 |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz bu telkinleri nasıl dinleyeceğimizi çözmek 243545 bilinmeyenli denklem gibi geldi bana :=) stresten kurtulayım derken.stres oldum. ben yaklaşık 10 gündür ego+suçluluk dinledim.bugün listeme kendine güven ekledim.kendine güven art arda 3 kez çalıyor.yani yaklaşık 25 dakika yapıyor.sonra liste tekrar başa dönüyor ve ego+suçluluk çalıyor. 15 gün böyle yaptıktan sonra listeme yeni bir telkin ekleyip,yeni eklediğim telkini art arda 4-5 kez çalacağım.listemde ego+suçluluk+kendine güven duracak ve birer kez çalacak. bu mantıkla hareket edip,hiç telkin çıkarmadan 14 telkini listeme eklemeyi düşünüyorum.acaba doğru mu yapıyorum?tavsiyeden ziyade böyle yapmanın sakıncası olup olmadığını,fayda görüp görmeyeceğimi yazarsanız sevinirim.. bu telkinler takıntı yaptı bende..ayrılmak istemiyorum hiçbirinden :=) kalın sağlıcakla... |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhaba :) ben telkinlere yeni başlıyorum...ego ve suçluluk tavsiye edilmiş...bir de ertelemenin de listeye eklenmesinde bir sakınca olmadığını söyledi bir arkadaşımız.. ben de mp3 çalarıma ego, suçluluk ve ertelemeyi yükledim...sırasıyla bir o bir diğeri tekrar modunda çalıyorlar...3 farklı telkini ardarda dinlemekle doğru mu yapıyorum ? günde en az 8 saat dinlenmesi gerekiyormuş..acaba bu sadece 1 telkin çeşidi için mi geçerli ? 3 farklı telkini ardarda tekrar halinde döndürerek 8 saat dinlesem olmaz mı ? şu an mp3 çalarımda bir ego, bir suçluluk ve bir erteleme olarak döndüre döndüre çalıyor..hepsi de su versiyonu... yada şöyle mi yapmalıyım...1 gün 8 saat sadece ego....ertesi gün 8 saat sadece suçluluk.....diğer ertesi gün 8 saat sadece ertelemeyi mi dinlemeliyim ? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar vien1 telkinleri karısık dinleyin kısaca listeniz bana dogru geldı.mp3 yada bilgisayarınızda sırayla çalsın.bir telkini saatler boyunca degıl karısık sekilde dinleyin.suçluluk ve ego güçlendirici birbirini tamamlayan telkinlerdir.iki hafta boyunca günde 8 saat dinlerseniz her ikisinide gereken sürede dinlemiş olursunuz.formda gereken bütün bilgiler mevcut sevgiler kiss3 not:üstatlardan biri mutlaka size yanıt verecektir. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Müziğin hayatımda çok önemli bir yeri var.O nedenle ilk dinleyişimde dahi etkilendim hepsinden... sung66 Teşekkürler . super |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz javascript:void(0); javascript:void(0); üç aydır siteye üyeyim. normalde cevap yazmayı sevmem ama. bu kadar emeğe teşekkür edilmesi lazım. sorum hakkında çok uzun süre düşündüm. hatta kanımca olumlu etki göstereceğini düşünüyorum. yalnız bir tek sorun var, ben bunları dinlemeye başladığımda kabuslar görüyorum. Bu sebeple korkularla yüzleşme kısmını almayıp da diğerlerinin tamamını dinlesem olur mu? |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz merhabalar; ben de nisan -mayıs gibi telkinlerinize başlamıştım.. fakat devam ettiremedim.. erteleme hastalığım var rt67 .. yeniden bşlıycam.. bu sefer çok kararlıyım super şunu öğrenmek isterim.. ego ve sucluluk ile başlıycam daha önce indirdiğim muzikler haricinde yüklemem gereken farklı versiyonlar var mı.. dusun daha doğrusu yeni müzikler var mı y789 sanat ve ney olanlar tercihim .. şimdiden teşekkürler yardımlarınız ve düşünceleriniz için.. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz yaa bn bi türlü anlayamıyorum nasıl kullanmam gerektiğini.Soruların cevaplarını okuyorum okuyorum ama kafam netleşmiyo 88a şimdi telkin listemi hazırladım diyelim bn bunları sırayla birer hafta şeklinde mi dinlicem yoksa hepsini birer kes dinledikten sonra tekrar başa mı geçecem ???? 88a niye anlamıyorum yaaa |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Serencim arkadaşım bak şimdi ben benim yaptığımı söyliyeyim ((( y789 bide benimkide yanlış oluyormuş amma olur ya ) şimdi mesala ben doğa versiyonunu dinliyorum diyelim ki suçluluk 7 dk sürüyor ben vinapıma kopyalayarak toplam 20 tane yüklüyorum yaklaşım 2,5 saat ediyor sonra egoyu kopyaladım 20 defa falan oda 2,5 saat son olarak ta ertelemeyi yükledim ama diğerlerini daha önce dinlediğim için ertelemeyi 6 saat olacak şekilde yükledim sonra başladım dinlemeye winap nasıl olsa sıraya la gidiyor bende dinliyorum aynısını mp3 e de yaptım benbu şekilde yapıyorum Dediğim gibi bir de benimkide yanlış oluyormuş madara olduk o zaman sevgiler saygılar |
|
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz hayıııııııırrrrrrrrrrrr telkinleri teker teker dinlemeyin derken dengelenmesi açısından en az 2 telkini dinleyin diyor yoksa bir telkin için günde 5-8 saat dinlenmesi öneriliyor hepsini indirin bakalım her biri 5 saatten ne kadar zaman olacak 1 gün 24 değilde 46 saat olursa tabi bende hepsini dinlemek isterim ama bizim buralarda gün 24 saat olunca .. sadece 3 tanesini bir arada dinliyorum vakit yetmiyor t678 hürmetler sevgielr kiss3 |
|
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz idea3 hımmmm haklı olabilirsin denemekten zarar gelmez dimi? hismiley |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Aslında bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu konuyu açıklarlarsa, öğrenmiş oluruz doğrusunu. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Merhaba yaklaşık 2 hafta ego ve suçluluk duygularıyla beraber zinde uyanma telkinini dinledim şimdi de listeme kendine güveni ekledim 4-5 gün sonra başka telkinleri de ekliyeceğim. Ancak kafama takılan bir soru var listeme eklediğim telkinleri eşit olarak mı dinlemem daha doğru olur yoksa yeni eklediğim telkin olan kendine güvene ağırlık vermem mi ? Ben şu an media player'a atıp karışık olarak dinliyorum.. kendine güvene daha mı ağırlık vermeliyim bu süreçten sonra ? Şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Arkadaşlar bugün ilk defa kulaklıkla dinleyeyim dedim Her zamanki adetim sesi açtım o da ne İki tane erkek sesi var,alttan boğuk bir ses geliyor sonra daha net bir ses daha geliyor,tabiki de Atakan Hocanın sesi Birkaç sefer dikkatle dinledim aynen öyle,bilgisayarda,mp3te dinledim aynen Kulaklıklarda mı sorun var acaba,ama ney sesi yada klasik müzik gayet güzel geliyo Millete akıl verirken iyiydi de kafama takıldı Biri işey desin :) |
Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz Bende de öyle oluyo kulaklıkta sorun yok yok ama önemli olan o sesii duymamak,sesi kıs bence... |
Herkste öyşeyse dinlemeye devam gulensmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 AM. |