Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/439-telkinleri-teker-teker-dinlemeyiniz.html)

asdfgh 01-04-2007 06:50 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

Sevgili Atakan Bey ben sitenize yeni üye oldum ve gerçekten faydalı bir site olduğunu düşünüyorum.Özellikle pozitif düşünceyle ilgili söylediklerinize katılıyorum.Bu pozitif düşünce Hint felsefelerinde de var bunla iligili kitaplar okumuştum.Acaba bu ego ve diğer telkini 1 hafta dinledikten sonra sırf sosyalliği dinlemek istersem onu dinlemem yeter mi yoksa ondan önce ego güçlendiriciyi sonra sosyallik arttırıcıyı mı dinlemeliyim??

-mesut- 17-04-2007 06:03 PM

slm arkadaşlar.bir telkinden iki,üç tane ayrı ayrı müzik dinlemek iyi mi olur yoksa gerek yok mu?pek ağrı olmadı bende.onun için sordum.

Merto 17-04-2007 06:09 PM

Ben aynı telkinleri farklı müzik seçenekleri ile listeme alıyorum....monotonluğu yok ediyor özellikle gündüz işyerinde dinlerken....Bir sakıncası olduğunu sanmıyorum....
Suçluluk ve ego güven hep sabit bende diğerlerini ekliyorum ihtiyacıma göre.

turgay0101 17-04-2007 06:11 PM

Bence aynı müzikten dinlemen yeterli ben ney sesi dinliyorum etkisinin daha fazla olduğunu düşünüyorum ama zevkler farklı su sesi dinliyor olabilirmisin bunda telkinlerin biraz sönük kaldığını duymuştum bir de baş ağrısı herkeste ortaya çıkmıyor sen hayatındaki genel değişimlere bak sevgiler..

-mesut- 17-04-2007 06:56 PM

tşkr edrm arkadaşalr

25emel 17-04-2007 11:22 PM

Vallahi bende karışık dinliyorum. 44

didem1989 18-06-2007 08:37 AM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

merhabalar smil56 ben ego güven güçlendirici ile suçluluk telkinlerini art arda dinliyorum bunaları mesela birgün boyunca sadece ego güven güçlendirici veya suçluluk şeklinde dinlersem daha mı iyi olur? y789

poison 27-12-2007 03:25 PM

afedersiniz telkinleri kulaklık la dinleyince telkinler hiç duyulmuyor.kulaklıkla dinlersem olmazmı? derty hpm2

hayatimdegisti 27-12-2007 03:28 PM

Alıntı:

poison Nickli Üyeden Alıntı
afedersiniz telkinleri kulaklık la dinleyince telkinler hiç duyulmuyor.kulaklıkla dinlersem olmazmı? derty hpm2

Kulaklik daha az rahatsiz ediyorsa kulaklik ile dinleyebilirsiniz.

yosuni 02-01-2008 06:31 AM

Merhaba büyük tesadüfler sonucu sitenize ve foruma ulaştım art56art56.Amacım kilolarımdan kurtulmak.Ama inceledikçe gördüm ki benim kökünden halletmem gereken sorunlarım var.Sosyal hayatımdan ve depresyondan başlayan dusun
Sabahın bu saatinde bile uyanığım ve hayatıma sekte vuran sıkıntılarım oldu...kendime bir liste yaptım yine danışmak isterim:
1.hafta:suçluluk-ego
2.hafta:suçluluk-ego-kilo güven
3.hafta:suçluluk-ego-kilo güven-sosyal fobi-kendine güven-zinde uyanmak
girlhaha

daha ilerisi için henüz planım yok ama bunları mp3mde kulaklı dinleyebildiğim kadar dinlemek amacım.Playlist halinde dönecekler.Bunlarda bir yanlışlık varsa bana belirtmenizi isterim..herkese yeniden merhaba k8908

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM.