![]() |
Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? Benim sorum şu; iki yada daha fazla programla, örneğin media playerla sosyallik arttırıcı winapla erteleme hatta üçüncü veya daha fazla programla diğer telkinleride teker teker değilde, aynı anda dinlesek olabilirmi?Bilinçaltının muazzam gücünü düşününce, açıkcası bana göre olabilirliliği yüksekmiş gibi geliyor.Sizcede aynı değişik programlarla aynı anda dinlesek sonuç nasıl olur? |
Cevap: Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? merhaba dede_15 telkinleri tek bir media playerde dinleyiniz. aynı anda farklı telkinler dinlemeyi önermiyoruz. sevgiler actionsmile |
Cevap: Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? Blgilendirdiğin için teşekkürler.Bilinçaltımız biz farkında olmadan o kadar çok bilgiyi almasına rağmen neden aynı anda farklı programlarla birden fazla telkini dinleyemiyoruz ki.Nede olsa birden çok telkini bilinç altı algılamıyormu? Tekrar teşekkürederim. |
Cevap: Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? tekrar merhaba http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-dinlemek.html bu linkte daha önce aynı soruya cevaplar verilmişti. isterseniz bir inceleyin. sorunuza cevap olmazsa, tekrar cevaplarız. sevgiler actionsmile |
Cevap: Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? Yalnız bu bence insana işkence gibi olurdu. Ben tv izlerken telkin müziğine sinir oluyorken bunun üzerine 2-3 ses daha eklersem heralde kafayı yerim. Ben dinlerken kendimi müziğe vermeyi seviyorum. O yüzden otobüste, yürüyüşlerimde, yemeğimi hazırladığımda ve yemek yerken ısrarla dinliyorum. Sen bahsettiğin dinleme şeklini denedin mi? |
Cevap: Aynı anda birden fazla telkini dinlesek etkisi ne olur? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 PM. |