![]() |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? Alıntı:
En iyisi çok da kaliteli olmayan bir mp3 player alip buna hoparlor takip dinlemektir. |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? merak ettim ewe gidince bi deniycem :) henüz pek işe yarıycana inanmadım ama umarım deneyince görürüm etkisini |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? Telkin mp3 cd müzikleri hangi ekolayazer'de dinlemeliyiz? örnek:pop,canlı,klüp,rock,caz,bas,tiz,vokal,yumuşa k,parti hangisini tavsiye edersiniz? |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? en iyisi varsayılan olan. yani ayarların hepsinin grafiksel olarak sıfırda olduğu. |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? mp3 olarak dinliyorum. uyurken sesi kısıyorum ama bilinçaltım sesi duyuyor biliyorum . |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? uykuda ve guın ıcınde kulaklıkla dınlıyorum buna mecburum su sesı ada versıyonları dınlıyorum oğlum Tarçın (evet köpek) bütün gün deli gibi o sesi gelen kuşları aramaktan yorgun duşuyo yazık gunah :) |
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? ben de mp3 çaları yastığımın altına koyup dinliyorum bir sıkıntı olmaz değilmi |
|
|
Cevap: Kulaklık yada Hoparlörle dinleme ??? ya arkadaşlar üye oldum ama hala nerden ,nasıl dinlenir acamadım . cd almadan dinlenilmiyormu? lütfen cevap |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM. |