![]() |
Yardımcı olursanız sevinirim... telkinleri mağzada dinliyorum..winamp ta su sesi çalıyor media playerde normal pop rock tekno falan çalıyor..su sesini duymuyorum fonda ki telkinleri hiç duymuyorum..bi etkisi olur mu?yada su sesini daha fazla mı açayım? yada telkinleri zaten duymama gerek yok mu?onlar bilinçaltıma yerleşiyor mu?? günde 15 saat kadar dinliyorum.. yardımcı olduğunuz için teşekür ederim..herkese sevgiler saygılar.. |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... Alıntı:
Sesi orta düzeyde açmanız yeterli.. Ayni anda başka müziklerde dinleyebilirsiniz ancak yapilan araştirmalar Rock Müziğin verimliliği azalttığını göstermiş.. Bu nedenle dinlediğimiz müzik türlerine biraz dikkat edersek iyi olur. |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... çok teşekür edrim abi.bu sitede gezerken bile mutluyum..bu imkanları bize sunduğun için teşekür ederim.. |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... ya ben şu müzikleri bir türlü bulup indiremedim basit bir şekilde anlatabilirseniz sevinirim.daha bugün üye oldum gerçi ama merak ettim baya. |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... bir de bana 15 saat falan baya fazla geldi acaba günde daha az dinleyerek gün sayısını artırınca bir şey değişir mi? bu arada güzel bi siteye benziyor kuranın ellerine sağlık... 25889 |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... Alıntı:
Alıntı:
aslında forum anasayfamızda baştan aşağıya doğru bir gezinti yaparsanız.. tüm bölümlerimizde çok rahat dolaşırsınız.. ben size istediğiniz kısayol linklerini veriyorum lakin o kadar çok ve güzel konular var ki hepsinden doyasıya yararlanabilmeniz dileğiyle.. thumbsanim http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ rehber bölümümüz dinlemeden mutlaka incele.. super http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/ telkinli mp3 ler takıldıklarında bizler yanındayız.. sevgiler.. actionsmile |
CD kaydedildi ama açamıyorum cd'leri açamıyorum |
Ynt: Yardımcı olursanız sevinirim... merhaba halo hoşgeldiniz.... actionsmile tam olarak anlayamadım.. indirdiğiniz mp3 ler de ses mi yok... dusun sorunu daha net anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım.. b456 sevgiler... hismiley |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 AM. |