![]() |
SIKILMIYORMUSUNUZ GÜNDE 8 SAAT DINLEYEMİYORUM NE YAPABİLİRİM CABUK SIKILYORUMbad45 |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ Günde 8 saat dinlemek şart değildir... Uyku döneminde dinlenebilir... Yada internette gezinirken bir taraftan su sesi diğer taraftan başka müzik açabilirsiniz. Bu şekilde farkında olmadan dinlemiş olursunuz. |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ aynn ya bayıo bazen ama iyiliğini düşünerekten dinliyorum:S |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ merhabalar.. günde binlerce kez kendinize olumsuz şeyleri tekrarlıyorsunuz.. aranızdan pek çoğunuz hüzünlü şarkıları tekrar tekrar sıkılmadan dinliyor.. pek çoğunuz akşamlarınızı pişmiş tavuğun başına bile gelmeyecek hüzünlü hikayelere sahip dizileri seyrederek geçiriyorsunuz.. bu kadar kolay (subliminal telkinler ) ve basit başka bir kişisel gelişim aracı henüz malesef icad edilmedi.. başarı emek ister.. sevgi ister.. motivasyonunuzu pekiştirmek için hedeflerinizi düşünün.. başarmak istediklerinizi düşünün.. bu gün yaptıklarınız yarınınızı inşaa ediyor.. her şey düşüncede başlar davanışla ile de ifade edilir.. yaptığınız her şeyin size iyilik güzellik mutluluk olarak dönmesi dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ haklısınız dıger gelişim tekniklerine göre daha kolay oldugunu itiraf etmeliyim ama sürekli diledigimde sıkılıyorum {cabk sıkılan birisiyim]bundan iyisi bizi saniyeler icinde degiştirecek sihirli bi deynek olurdu heralde oda maalesf henüz piyasaya sürülmedi hatta icat edilmedismil56 |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ sevgili yesil yasam senin.. can senin.. bizler sana sadece elimizde olanın en iyisini sunabiliriz canım.. ark5 bildiklerini uygulamak ise senin sorumluluğunda.. senin en güzelini en iyisini yaşaman bizleride mutlu edeceği için nacizane önerilerde bulunup, elimizden geldiğince yanında olmaya çalışıyoruz.. değişimi sen istersen başarırsın.. uykuda bile dinleyerek ilerleme kaydedeceğin bir yöntem seni sıkıyorsa henüz değişime hazır değilsindir ya da yaşamın harikulade güzelliktedir değiştirmek istediğin birşey yoktur.. tüm seçimlerinin sana en iyisini en güzelini sunmasını dilerim.. sevgiler.. |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ su sesli olanlarını dinleyin, sesini de sadece duyabileceğiniz düzeye getirin, farkında bile olmadan ve de sıkılmadan dinliyorsunuz o zaman.Tecrübeyle sabittir t678 |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ doğru su sesi sıkmıyor. ritmi değişmediği için kulağı da yormuyor |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ günde 8 saat dinlenmek zorunda değilki..düzenli olması şartıyla günde bir saat bile etkisini 8 saate göre geçde olsa mutlaka gösterecektir diye düşünüyorum... |
Cevap: SIKILMIYORMUSUNUZ uyurken dinleyin özellikle su sesini otomatikman 7-8 saat dinlemiş oluyosunuz zaten |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 PM. |