![]() |
Bakarsanız sevinirim... Daha önce mutlaka sorulmuştur ama ben bulamadım o yüzden bi sorayım dedim bn dün dinlemeye başladım ve toplam 13 saat dinledim ama ben şunu merak ediyorum direkt olarak mesela sosyal fobiyi dinlemeye başlasam hiç bir etkisini görmezmiyim yani önce suçluluk ve ego yu dinlemeden geçsem ne olur...Cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
|
canım, rehper bölümünde yazdığı gibi önce, suçluluk ve egoyu dinlemen daha doğru olur.sevgiyle kal... smil56 |
çok teşekkür ederim ama ben şöyle yaptım 1 gün sürekli ego dinledim sonraki 2 gün ego-sosyal fobi-ego-sosyalfobi olarak mp3 playerıma liste yaptım bu şekilde yararını göremezmiyim hiç |
öncelikle hoş geldin sana şöyle anlatayım taksimden üsküdara gideceksin önce dolmuşa binmen gerekir beşiktaştan motora binerek üsküdara ulaşırsın ama taksimde dolaşarak beşiktaşa ve üsküdara ulaşamazsın onun gibi eğer ego (ki bu küçümsenecek bir şey değil her şey onunla başlayıp bitiyor)ve suçluluk duygusunu enaz üç hafta dinleyip çekirdek inancımızı değiştirmeye başlayınca diğer müzikleri dinlemekte yarar vardır saygılar |
peki çok teşekkür ederim uysrı ve önerilerinizi dikkate alıcam....Bu arada nickime aldanmayın erkeğim ben |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM. |