Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Biri bakabilir mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/226984-biri-bakabilir-mi.html)

topalsolucan1905 28-01-2009 02:11 PM

Biri bakabilir mi?

Benim bu ilk günüm ve şimdi ego ve sucluluk dinlemye başladım daha yeni başladım ve ikisini sırayla dinliyorum ama ben birde bunların yanında ilk günde ertelememeyide koymak istiyorum bunu ekliyebilirmiyim ilk günde ben şöyle yapmak istiyorum 1 2 hafta Ego-Sucluluk-ertelememeyi dinleyecegim ve sonra 1 2 hafta sonra asıl amacım olan kilo verme ve sosyallik eklemek istiyorum onları eklemek için ilk dinlediklerimden yani ego-sucluluk ve ertelemeden hangisini cıkarmamı önerirsiniz? Telkinlerin dogal versiyonu dinlerken kuş seslerini duyacak şekilde dinlerken ders calışmak dersi etkilermi sizce? Ben müzikerli telefona atıp geceleri uyurkende dinlemek isitoyorum faydası olurmu?

Birde annem için sigara bırakması için bir cd yapip sadece ego sucluluk ve sigarayı bırakma eklersem faydası olurmu?

sanemce 28-01-2009 02:24 PM

merhaba topalsolucan1905

hoşgeldiniz yanımıza.. suçluluk ve ego lokomotif telkinimiz olduğu için ilk iki hafta onlarla başlayıp sonrasında arada bir suçluluğu çıkartıp tekrar ekleyerek sürekli listemizde bulunması gereken telkinler.

erteleme telkini hem içerik olarak kısa hem de eylem destekleyici bir telkin olduğu için ilk günden itibaren listenizde olmasının bir mahsuru yok.

telkinleri her koşulda dinleyebilirsiniz. o anki meşgalenizde herhangi bir engel teşkil etmez.

aynı şey anneniz içinde geçerli. ilk iki hafta suçluluk+ego, sonrasında sigara bırakma telkinini ilave edebilir.

keyifli dinlemeler actionsmile

topalsolucan1905 28-01-2009 02:32 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 307932)
merhaba topalsolucan1905

hoşgeldiniz yanımıza.. suçluluk ve ego lokomotif telkinimiz olduğu için ilk iki hafta onlarla başlayıp sonrasında arada bir suçluluğu çıkartıp tekrar ekleyerek sürekli listemizde bulunması gereken telkinler.

erteleme telkini hem içerik olarak kısa hem de eylem destekleyici bir telkin olduğu için ilk günden itibaren listenizde olmasının bir mahsuru yok.

telkinleri her koşulda dinleyebilirsiniz. o anki meşgalenizde herhangi bir engel teşkil etmez.

aynı şey anneniz içinde geçerli. ilk iki hafta suçluluk+ego, sonrasında sigara bırakma telkinini ilave edebilir.

keyifli dinlemeler actionsmile

Cok tesekkürler :D ben ders calışırken kulagıma telkin müzikleri cok kısık bir şekilde geliyor ama duyabiliyorum müzigi öyle dinlemeye başladım birde arada bir ben internetten dersle ilgili videolar izliyorum o videoların sesi daha yüksek telkinler ise kısıkık şekilde ama telkin müzigini duyabiliyorum ama dikatim dersde oldugu için bazenleri fark etmiyorum telkin müzigini bir sakıncası var mı? Telkinleri telefonla dinleyecegim herhangi bir sorun olurmu?
sapkal89

sanemce 28-01-2009 02:40 PM

telkinlerin sesi hafif duyacağınız şekilde olması yeterli. telkinler bilinçaltımızın duyacağı desibelde hazırlandığı için, kulağımızın illa dinlemesi gerekmiyor. gerekli mesajlar gerekli yerlere ulaşıyor wave

telkinleri dinlerken bir yandan tv izleyebilir, farklı bir müzik dinleyebilir, kitap okuyabilirsiniz. telkinler bu esnada da görevlerini yapmaya devam edeceklerdir.

sevgileractionsmile

MuminOKAN 28-01-2009 03:18 PM

selam topalsolucan1905
aramıza hoşgeldiniz.
telkinleri yaklaşık 70 80 saat kadar dinliyoruz ve dinlemeye önce suçluluk ve ego dan başlıyoruz.
daha sonra eklemek istenilen varsa ekleme işlemi yapılabilir.
geceleri bende telefondan dinliyorum. -telefon özelliğini kapatıp-
telkin sayısı önemli değil ama bana göre en başlarda ikişer ikişer dinle. ilerleyen günlerde üzerine ilaveler yaparsın.
annen için düşündüğün alternatif olur...

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 AM.