![]() |
telkinleri karışıkmı dinlemek gerekiyor merhaba atakan bey bazı bölümlerde telkinlerin karışık dinlenmesinden bahsedilmiş ben ego güven güçlendirici telkinini tek başına günde ortalama 20 saat kadar dinliyorum bu yanlışmı 4897 |
Ynt: telkinleri karışıkmı dinlemek gerekiyor slm sultan kardes ilk basda tavsiye edilen egonun yaninda suclulukda dinlemen bunlarin ikisine lokomotif telkinleri deniliyor yani basi ceken telkinler |
Ynt: telkinleri karışıkmı dinlemek gerekiyor [quote=mustinet1900 ] slm sultan kardes ilk basda tavsiye edilen egonun yaninda suclulukda dinlemen bunlarin ikisine lokomotif telkinleri deniliyor yani basi ceken telkinler aslında sanıyorum ego güven ancak etki etmeye başladı yaklaşık 70-80 saate yakındır dinliyorum. şimdi araya şuçluluğu karıştırırsam bu sıkıntı yaratırmı ?teşekkürler actionsmile |
Ynt: telkinleri karışıkmı dinlemek gerekiyor Sultan, ego ve suçluluk telkinin ikisini birlikte dinlemeni öneririm bir hafta kadar. Duygu durumu dengeliyor. Sadece ego dinlersen ancak egonu kuvvetlendirmiş olursun , suçluluk telkini arınmamızda büyük rol oynayan bir telkin. Daha sonra istersen suçluluk telkinini listenden çıkarabilirsin, ihtiyacın olan diğer telkinleri eklemeye başlarsın. |
Ynt: telkinleri karışıkmı dinlemek gerekiyor teşekkürler yakamoz bir de öyle deneyeyim b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:54 PM. |