Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

cambaz 22-11-2007 10:42 PM

Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Merhabalar, siteyi birkaç gündür aralıksız inceliyorum,az önce de üye oldum,herşey açıkça belirtilmiş bu yüzden pek soru sormaya gerek yok aslında ama tek bir şey takıldı aklıma..Bilinçaltı sadece "şimdiki zamanlı" cümleleri kabul eder diye okuyoruz heryerde ama telkinleri okuduğumda çok fazla gelecek zamanlı cümle görüyorum.Telkinlerin işe yaradığından eminim ama bu çelişkiyi nasıl açıklayabiliriz acaba?teşekkürler..

hayatimdegisti 22-11-2007 10:54 PM

Alıntı:

cambaz Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, siteyi birkaç gündür aralıksız inceliyorum,az önce de üye oldum,herşey açıkça belirtilmiş bu yüzden pek soru sormaya gerek yok aslında ama tek bir şey takıldı aklıma..Bilinçaltı sadece "şimdiki zamanlı" cümleleri kabul eder diye okuyoruz heryerde ama telkinleri okuduğumda çok fazla gelecek zamanlı cümle görüyorum.Telkinlerin işe yaradığından eminim ama bu çelişkiyi nasıl açıklayabiliriz acaba?teşekkürler..

Merhaba
Hoşgeldiniz
Telkinler hazırlanırken çeşitli teknikler kullanılmaktadır.Bunlardan en çok bilineni olumlu cümleler kullanılması ve şimdi ki zaman kullanılmasıdır.
Kisa metinler söz konusu olduğunda dediğiniz doğrudur.Ancak uzun metinlerde bunların dışında bir çok teknikler kullanılmaktadır.
Gerektiğinde gelecek zamanda kullanılır olumsuz gibi gözüken cümlelerde kullanılır.

izmirli035 23-11-2007 10:14 AM

merhaba Atakan Bey,

sitenizi gecekten cok faydali buldum. beni oylesine oyaliyor ki butun vaktimi sizin sitenizi incelemekle geciriyorum. her gecen gun yen seyler okuyorum. ayrica size ozel olarak tesekkur edecek bir yer ,bir bolum riyordum galiba buldum gercekten cok tesekkurler!!

bu siteyi kurmaniza hangi dusunceniz ya da tutkunuz on ayak oldu acaba(bir sakincasi yoksa tabii) ??

ayrica ben soylenen asamalari bir bir uyguladim ve su an sirf kilo vermeyi dinliyorum, istahimda azalma demiyeyim de yiyeceklerimi kontrol etme gucum artti sanki, eskiden hic dusunmeden abur cuburla dolduruyordum midemi, ama simdi dusununce gercekten ihtiyacim var mi?? diye kendime soruyorum basit bir can sikintisi ise hemen vaz geciyorum, ve bu cok hosuma gidiyor.

acaba bu telkinleri ne kadar daha dinlemeliyim sizce , bunun bir sonu var mi??

simdiden cok tesekkur ederim ve size basarilar diliyorum.

hoscakalin iyi gunler

ulku cat3500

polyanna__77 30-12-2007 08:40 PM

iyi akşamlar,telkinlerde 1 haftamı doldurdum ama şöyle ki 10-15 saat değil günde 5 saat olmak üzere 1 hafta...
Diğer telkinlere geçebilir miyim yoksa zaman sınırına mı uymalıyım,tşk ederim
bu arada iştahım açıldı ve başım çatlıyor,aç kediler gibi buzdolabı önündeyim,normalde aram yoktur ttli3

shamanic 02-01-2008 05:40 PM

merhabalar emel.. actionsmile

ortalama olarak 10 - 15 saatlik süre ile iki hafta kadar dinlemek genel olarak
bilinçaltında yeni oluşumlara alışkanlık kazanmak için hesap edilmeye çalışılmış zamandır...

bu zaman tablosu kişiler arasında farklılıkar gösterbilir..
ama ilk etaptaki suçluluk ve ego için belirlenen limiti doldurarak yeni telkinlere geçiş yapmanız şahsi önerim olacaktır..

sevgiler..

hare 15-01-2008 12:16 PM

Merhabalar öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için sonsuz teşekkürler. Günde 5 saatten fazla dinleyemiyorum çalıştığım için
Yalnızca suçluluk ve ego güven telkinlerini dinliyorum. Günde 5 saat dinleyebildiğim için 2 hafta devam etmeyi daha sonra diğer telkinlere geçmeyi planladım. Günde 10 saatin altında dinlemek etkiler bakımından nasıl sonuç verir?

shamanic 15-01-2008 12:26 PM

merhabalar.. hoşgeldiniz... actionsmile

günde 10 saat genel olarak bilinçaltımıza gerekli alışkanlığın kazandırabilmesi için ortalama olarak verilen süredir..

kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir... bazı üyelerimiz günde 5-6 saat dinleyerek günde 15 saat kadar dinleyen üyelerimizden
daha hızlı sonuç elde etmişlerdir..

tamamen bilinçaltınızın hangi aşamada olduğuna göre değişkenlik göstereceksiniz..

günlük dinleme süresi kadar devamlılık göstermeniz de çok önemlidir..

sevgiler.. hismiley

yelizce 18-01-2008 12:56 AM

selam ben yeni üye oldum ve günlük 5 saat sizce yeterlimi uyurken dinleyemiyorum işte dinleye biliyorum birde bu seslerin bebekler üzerinde kötü bi etkisi olabilirmi Ego güçlendirici SUÇLULUK DUYGULAR Kilo verme telkinlerini 3 ünü sırayla dinlersem olurmu teşekkürler böyle bir site için inşallah faydalanırım mlk34 mlk34 mlk34

shamanic 18-01-2008 01:53 AM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar hoşgeldin defduru.. actionsmile

aslında bebeklerin için sakıncalı olacağını sanmıyorum...
lakin bu benim şahsi düşüncem..

(karma felsefesine inandığım ve rna lar yoluyla genetik fobileri atalarımızdan kendimize aktardığımız için...
ayrıca ortak bilinçaltına ve aynı evde yada ortamda olan kişilerin birbirlerini etkilediğine inandığımdan..)

onların henüz tespit edilmiş sorunları olmadığı için (dilerim ömürleri boyunca bolca mutluluk yaşarlar) http://img136.imageshack.us/img136/6466/80et.gif
sorunları aşma bilinci kuvvetlenir diye düşünüyorum..

yinede dikkat edilmesi gereken kilo verme v.b gibi telkinlerde iştah kaybı yan etkileri yaşanacağı için
meleklerinin yanında dinlememen gerektiği..

değişimlerini bizlere aktarmandan mutluluk duyarız.. http://img167.imageshack.us/img167/5940/happy7xa8.gif

sevgiler.. hismiley

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar.. hoşgeldiniz... actionsmile

günde 10 saat genel olarak bilinçaltımıza gerekli alışkanlığın kazandırabilmesi için ortalama olarak verilen süredir..

kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir... bazı üyelerimiz günde 5-6 saat dinleyerek günde 15 saat kadar dinleyen üyelerimizden
daha hızlı sonuç elde etmişlerdir..

tamamen bilinçaltınızın hangi aşamada olduğuna göre değişkenlik göstereceksiniz..

günlük dinleme süresi kadar devamlılık göstermeniz de çok önemlidir..

sevgiler.. hismiley

benzer bir soruyu yanıtlamıştım onu aktarıyorum size ... pc05

hoşgeldiniz bu arada yeliz.. actionsmile

sevgiler.. hismiley

yelizce 18-01-2008 10:55 AM

hoşbulduk çabuk yanıtınız için teşekkürler çok hızlı bi site

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM.