![]() |
Önemli Öncelikle böyle bir şey için teşekkür ederim ben daha yeni başladım bu telkinleri gece uyurken kısık sesle dinlesem (hepsini birden karışık) bir yarar olur mu ve telkinleri dinleme de yaşın bir önemi var mı? |
Yaş konusunda bilgim yok ama telkinleri istediğin zmaan dinleyebilirsin sana kalmış :) |
sevinclievenstar öncelikle aramıza hoşgeldin telkinleri gece dinlemenin hiçbir zararı yoktur aksine gece uyurken dinlemenin bilinçaltına daha çobuk etkilediğini ben kendimden biliyorum hem ayrıca rehber bölümü daha iyi incelediğin zaman göreceksinki gece yatmadan önce dinlemek daha çok tavsiye edilir ayrıca gündüzde kişilerin işleri dolayısıyla pek dinleme fırsatı bulamayabilir bende hergece bilgisayarımdan telkinleri açık bırakıp öyle uyurum şimdiden bol şans.....t678s456 derty music45 derty music45 derty music45 |
yeni başladığınız için bütün telkinleri değil de lokomotif telkin olarak tabir edilen ego güçlendirici ve suçluluk duygularını sırayla dinlemeniz öneriliyor, ilk iki hafta sadece ikisini dinleyin.. yaşınızı bilmiyorum ama sitede incelediğim kadarıyla sadece çocuklara depresyon dünde kaldı, suçluluk duyguları gibi telkinleri dinletmeyin deniliyor.. gece boyunca 7-8 saat sürekli dinlemeniz yararnıza olacaktır, aramıza hoşgeldiniz.. |
çokta kısık sesle dinlemek bana göre yarar sağlamaz isterseniz bu söylediklerime inanmayabilirsiniz bu size kalmış benimkisi tavsiye |
yaw k.bakmayın yeni başlık açmak istemedim kaba görünmesin diye neyse ben bunların yanında psytrance müzik dinliorum psytrance müzikler bilinçaltına mı bilmm ne yapıomuş işte bilen ztn bilir onlarla beraber dinlememin bir yararı yada zararı var mıdır? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:27 PM. |