![]() |
telkinleri ne tür mp3lerde dinleyelim Sevgili arkadaşlar bı konuda yardıma ıhtıyacım var..Buradan ındırdığım mp3 telkınlerını ne tür bır mp3 çalarda dınleyebılırım . hangı ozellıklere sahıp olmalı .8- 10 saat kesıntısız nasıl dınleyebılırımm bi arkadaşım repeat özellıgı olmalı demıştı ama o özellığı olan bı mp3 bulamadım .yoksa telkınler ardardamı eklenecekk .daha once hıç mp3 kullanmadım .dun carusele gıttım derdımı anlatamadım elı boş döndum . memnun oldugunuz bı marka v ya da özellıkler varsa paylaşırsanız benimle çok sevınırımm. sevgıyle kalınn |
Ynt: telkinleri ne tür mp3lerde dinleyelim merhaba demet kesıntisiz en ii şekilde bilgisayarında winamp programında arka arka sıralarsın sonra shuffle seçeneğini tıklamadan yanındakı seçeneğe tıklarsın toggle repeat ve monitörü kapatıp yatağına uzana bilirisin dinlerken uykuya dalacaksındır. O mükemmel değişimi yaşadıkça farkında olacksın emin ol . |
Ynt: telkinleri ne tür mp3lerde dinleyelim aslında benim bildiğim hemen hemen bütün mp3 lerde repeat yani tekrar özelliği var. ben "Samsung Yp U3 QB" kullanıyorum. 2 gb hafızası var. Buradan indirdiğim mp3leri ona attım rahatlıkla dinliyorum. Hatta aynı dosyayı tekrar çal özelliği var. Listemdeki mp3lerin hepsini aynı dosyaya attım. Dosyayı tekrar çal özelliğini seçip bütün listemi gece boyunca tekrar tekrar dinliyorum. |
Ynt: telkinleri ne tür mp3lerde dinleyelim Alıntı:
eğer alırsan ilk aldığında içinde radyo yok. bi upgrade ile yükseltip 30 kanal hafızalı radyoda eklenebilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 AM. |