![]() |
Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo Kusura bakmayın sizi meşgul ettiğim için, bilgi cenneti maşallah dediğim gibi kafam karışıyo ve gibi sorma ihtiyacı duyuyorum bazen. Şimdik ben suç duy. başladım, ego güç. devam ettim bunları ayrı ayrı uzunca dinledim. Sonra ken. güveni dinledim. Ama hepsini ard arda değil birini uzunca dinledikten sonra silip diğerini koyarak, çünkü öyle anlamıştım. Ekleyerek dinlemem gerektiğini yeni öğrendim. Son 15 gün sosyal fobiyi dinledim, birkaçgündür de sos. fobiye ilk kez ekleme yapıp sosyallik arttırıcıyla dinliyorum. Bugün de erteleme, başkalarının düş. önemsememe ve zinde uyanma mp3 lerini artık daha fazla bekleyemeyerek yükledim, çünki bunlara çok ihtiyacım var. Ya şimdi bu 3 ünü birlikte dinlesem etkisisni görmezmiyim ve en önemli soru daha önce dinlediklerimi de tekrar yükleyip zincirleme uzunca bir listemi oluşturayım, biri bana ne yapacağımı net bir şekilde söylesiiiiinnn... |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo merhaba sınırsızmavi suçluluk duyguları ve ego güçlendiriciyi dinlemeye devam et istersen, diğer istediklerini de ekle listene, hepsini birlikte dinle super dinlemeye başlayalı 1 ayı geçtiyse 5-6 telkini birlikte dinleyebilirsin, eğer dalgalanma falan olursa suçluluk duygularını 1-2 gün çıkartıp tekrar dinlersin. hismiley |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo 1 gün sürekli suçluluk diğer gün ego gibi parça parça dinleme. Liste yap. Mesela Suçluluk ve Ego ile başla. İkisi art arda çalsın sürekli. 10-15 gün sonra ekleme yaparsın. Ama tüm müzikleri sırayla dinle. Teker teker değil. |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo Ben her bir telkini 1 gün değil 2 hafta kadar dinledikten sonra silip diğerini yüklemiştim, şimdi en baştan başlamak zor gelir. Değerli hocalarım, Bu saatten sonra Hepsini yükleyip dinlediğimde etkisi olmaz mı, verim düşük mü olur, yoksa daha evvel dinlediğim için bir sorun teşkil etmez mi? dusun 4897 |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo selamlar. tekrarlanan bilgi unutulmaz. dolayısıyla ters giden bişey yok. bilinçaltı herzaman her halükarda çalışır. 2şer yada 3er script dinlemeniz daha iyi olur. yada gün içerisinde çalışıyorken "ortaya bi karışık" tadında tüm telkin leri dinleyebilirsiniz. ben gece yatarken suçluluk + ego + kg. + koruma kalkanı + zinde uyanma scriptlerinin doğa versiyonlarını dinliyorum. tavsiye ederim. super sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo Bu arada benim gündüz dinleme şansım pek olmuyo, bu yüzden sadece geceleri sabaha dek dinliyorum, bunu alışkanlık haline getirdim. Bu yüzden hem gündüz hem gece dinleyenlere nazaran verim alma sürecim biraz uzayacak değil mi hocam? t678 |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam ka merhabalar .. telkinlerin birbirlerini tamamlayıcı özellikleri vardır bunun için birlikte dinlenilmesini önermekteyiz.. bu noktada tekrar önemli olduğu için düzenli dinlemeniz kısa sürede etkilerini görmenizi sağlayacaktır.. gece gündüz sürekli dinlemeniz şart değil.. önemli olan 24 saatlik dilimler içinde mutlak dinliyor olmanız.. kısa sürede güzel haberlerinizi duymak dileklerimle.. sevgiler.. |
Ynt: Belki sorumn cevabı konuda sitede vardr ama okadar çok şy yazıyoki kafam karışyo Sağolun hocam, inşallah smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM. |