![]() |
lütfen yardım merhaba ben kendine güven doğa versiyonunu indirdim ama sürekli bi su sesi var anlamadığım şey bunu dinlerken o açıklamaları da okumum gerekiyor mu yanlış mı yapıyorum acaba bir de günde 10-15 saat bunu mu dinleyeceğim şimdiden teşekkürler |
Ynt: lütfen yardım sn bilgebilge sadece dinlemeniz ve yaklaşık 10 15 saat dinleminiz gerekmektedir. belirli bir zaman sonra metin içeriğini melodi içerisinde duyacaksınız... okumanıza gerek yok... sağlıcakla va ışıkla... sapkal89 |
Ynt: lütfen yardım merhaba bilge forumu okudukça anlıyorsun mesela ben önceleri sadece telkinli müzikleri dinliyordum atakan beyin bir soruya cevabında okudum mesela winampten istediğin şarkıları aç media playerdan ise bu su seslerini böylece hem sıkılmazsın hem de uzun süreler dinlersin |
Ynt: lütfen yardım yani aynı anda hem winamp hem de media playerdan mı çalacak telkinler? bu şekilde olabiliyor mu, o zaman metinler birbirine karışmaz mı bilinçaltı onu ayırt edebiliyor mu? |
Ynt: lütfen yardım Alıntı:
|
Ynt: lütfen yardım hmm anladım kafinur teşekkürler bi an sevinmiştim etkiyi o şekilde ikiye katlarız diye y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 AM. |