![]() |
En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) Herkesin, sevdiği bir sanatçı ve müzik tarzı vardır kuşkusuz... guitar Bazen, öyle şarkılar vardır ki, dinlemekten bıkmayız, tekrar tekrar dinleriz... partysmiley Kendimizi buluruz... clapping Buraya, sevdiğiniz ve dinlemekten her defasından ayrı bir tat aldığınız şarkıları yazabilirsiniz... Benim en çok sevdiğim ve dinlemekten bıkmadığım şarkılar: Nazan Öncel Nereye Böyle... Eminem Louse yourself... Michael jackson Smooth Criminal... Yalın Keşke..... |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) Ben genelde slow müzik dinlemekten hoşlanırım tsm dinlerim ama dikkat ettim hep hüzünlü şarkılar dinleyip kendime hüzün çekmişim ve sıkıntılı zamanlarımdada hiç müzik dinlememeye başlamışım.Nazan Öncelin güz yapraklarını çok severim. yrl78 |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) kaliteli olan tüm müzikleri zevkle dinlediğimi fark ettim ama genelde sanat, özgün, halk müzikleriyle aram iyidir. ama bugün dinlediğim klasik sayılabilecek esmeray : unutama beni ve naşide göktürk :kum gibi hoşuma giderek dinlediğim iki parça art56art56 |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) new age e yer vermemişsin ama canın sağolsun.. y789 music45 |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) arabeksin tadı baskadır beaa - Ne Orhan Ne Ferdi Kimse Bilmez Bendeki Derdi Sen Söyle Müslüm Baba ""nereden Sevdim O Zalimi!"" Müslüm baba = usta ferdi tayfur = elveda mutluklar orhan gence bay = bir teselli ver derviş= manolyaa azer bülbül= canım yanar cansever = aldanma cocuksun güllü= unut diyordunya unuttum işte taner olgun = olma sakin halil erkal = dert deryası kul mustafa = zalim aheyyy bu liste uzar :D |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) bigci cim ne dedim ben sana ablacım.. sevincli hadi bize yeni bir liste yap.. içinde güzel umut dolu sözlerin olduğu.. mutluluk ve huzur veren şarkılar.. blissy winamp niye icad edilmişti.. sevincli sevgiler.. t678 |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) aaaa abla unuttum wallaha onu yaaa :d tamam yeni bi liste hazırlıyorum egımm ehımmm abla bak şimdi :D ama arabeks fantazi turk halk muziginden vaz geçmemm :d izel - grur ahmet şafak - aşk militanı öykü- evlerinin önü boyalı direk Sagopa Kajmer-Baytar siima_-_Herseye_Ragmen veeeee en guzelii aslızen-şerefe aşklara :d bunların üstüne ne gider John Travolta & Olivia Newton-John - You're The One That I Want (RSO) harika olur wallaha :D üstüne bide the rasmus felaket ötesi :Ppppp son olarakda Ricky Martin - Nobody Wants To Be Lonely |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) Yann Tiersen gibi mükemmel bir bestekarın parmaklarının arasından çıkan notalar var Amelie filminin soundtrack'ını oluşturan : - La Valse d'Amelie .. Gerçekten müthiş. Bir de Goran Bregovic'den Ederlezi ile Por una Cabeza çok hoş..Daha bir çok örnek verilebilir en sevdiğim parçalara ama madem 'en' , o zaman bunlar zirvede. |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) "En Sevdiğiniz Müzik Tarzı Hangisi.." Bir tane değil ki ama yaaaaaaaa wave |
Ynt: En Sevdiğiniz Şarkılar...(Anketli) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |