Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Mutluluk Veren Şarkılar

Uyarılar

Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları

Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=-yYCL5S2QI0 Zaman makinası olsaydı ve kendi geçliğime, mesela 17 yaşıma dönseydim kendime şunları söylerdim; en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir. ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi

Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-04-2016, 02:00 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2012
Mesajlar: 38
Tesekkür: 2
14 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
icazet is an unknown quantity at this point
Standart Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları





Zaman makinası olsaydı ve kendi geçliğime, mesela 17 yaşıma dönseydim kendime şunları söylerdim;
en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir.
ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, yapabilenler yapsın.
Yapıyorsan, dünyanın en şanslı insanlarından birisi dilini ıssır kimseye söyleme.
sevdiğin insanlar bul, işlerini onlarla yapmanın yollarına bak. Hayat yap, et, çalış, başarla geçiyor. Ve bu maroton çok sevdiklerinle geçerse iş yapmamış sürekli aşk yapmış olursun.
Bi kaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Onları kaybetme. Herşey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olucak.
Kendini onunla bununla karşılaştırma. Başkaların kriterlerine göre seçim yapMA! O zaman başkaların gideceği yerlere gidersin. Oralarda ne işin var, senin yolun başka yokuşların başka!
Konu komşu ne der diye dinleme. Komşu sen hayatın hakkında topu topu 15 dakka konuşucak, Sense ölene dek onu yaşıcaksın.
Hareket et, hergün hareket etmeyi alışkanlık haline getir. Bi spora kafayı tak, dansa kafayı tak, satrançca kafayı tak. Kafaya taktıkların ilerde yaldız olup üzerine yağacak, yaldız olup üzerine yağacak.
Hergün oku, her seyi oku. Ağaç olamak nasıldır, Vangogh olmak nasıldır, ikinci dünya savaşına katılmış olamak nasıldır, öğren! Bi gün hepsi yapboz gibi yapışıp sana inanılmaz gerçekleri göstericek.
Kızlar; zekadan, çalışıp basarandan, ve espiriden hoşlanır. Erkekler; güzellikten, edadan ve huzurdan hoşlanır.
Hayat alışkanlıklıklarla yürüyo. Bişeyi iyi yapmak istiyorsan hemen alışkanlık haline getir. Alışkanlıksa tekrarla oluyo. Beyin böyle programlanıyo. Bişeyi sürekli yaparsan başka şeyi düşünmüyo, onu hep öyle yapıyo. O yüzden alışkanlıklarına çok dikkat et! Neyi alışkanlık yaparsan hayatın ondan oluşucak unutma.
Erken kalkmak kulağa berbat geliyo, biliyorum ama erken kalkan yol alır hayatımda duyduğum en doğru şey. Bazen saat 8:30 da üç şey bitirmiş oluyosun ve inanamıyosun zamanın göreceliğine.
Dedikodu yapma! Dekikodu nasıl bişey biliyomusun, böyle evinin içine çöp boşaltmışsın gibi. Ağzını, içini, evini kokutuyo. Rahatlatır sanıyosun ama pisletiyo insanı. Gül geç. Hem dedikodu yapanların başına mutlaka ayıpladıkları, beğenmedikleri, çekiştirip durdukları şey gelir unutma. Hayatın mizah anlayışı böyle.
Kızlar güzel mi güzel bi kadın olduğunuzda kendi atınız olsun. Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın. Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz. Atınız kimse altınızdan alamaz. Dört nala başka yere gidebilirsiniz.
Erkekler; yakışıklı mı yakışıklı bir erkek olduğunuzda kadınlara çocuklara ve hatta birbirinize asla el kaldırmayın. O güç, güç değil! Kaba kuvvet o. Korkudan kaynaklanır. Kaybetme korkusundan. Ve kimseyi avucunuzda sıkarak elinizde tutamazsınız. Tam tersi avucu apaçık bırakıcaksınız. Kimseyi suçlama suçlamak; nasıl diyim, zehirli bi duygu. İnsanı frenler, insanı kurban piskolojisine sokar. Atıl bırakır. Hatta şimdiden duvara " kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz.
" Kendimi suçlu hissetmiyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz. Çok faydasını görüceksin.
Ceplerden, bilgisayarlardan televizyonlardan uzak bi saat ayır kendine. Kendinle sosyalleş yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Hayatın, sana başkaları tarafından yansıtılmayan bi aslı var. Onu dinle deniz kabuğu dinler gibi. Yalnızlığını kimseye verme. Yalnızlığın hariç her şeyi paylaş. Çünkü hayat paylaşınca güzel.
Hergün şükret! Teşekkürü dualarından asla eksik etme. Teşekkür kadar insana iyi gelen bişey yoktur. Bişeyi istemekten dilemekten bile iyidir. Sıcacık yapar ruhunu. Bende ki bana yeter, hatta artar bile dünyanın en güzel felsefesinidir. Birinden bişey isteme onun yerine birine bişey ver, bak neler olucak seyret sonra.
Karanlık günler olucak. Düşüceksinde. Yaralarda açıklıcak. O zamanlarda şunu unutma; Tünel biticek. Kalkıcaksında, kabukda bağlıcaksın. Sevdiklerine bakıp usanmadan "Seni seviyorum. Seni çok seviyorum" de. Hatta " sen ne yaparsan yap, kim olursan ol sevicem" de.
Korkmakdam korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir, kim bilir...
Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat. Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat.
Hergün bi yazar tarafından hayatının hikayelendirildiğini düşün ve dinle. Böyle bi kahraman olmak istermiydin? İstiyorsan başarıyorsun. Ne mutlu sana.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Dur. Biraz yavaşla. Acelen ne?
Sus biraz, sessizleş.
Ne yapıyorsun sen?
Kendine gel.
Sana diyorum.
Düşüncelerin boğmasına izin verme. Nasıl olsa öleceksin sus.
Sus ve izle.
Seyret
icazet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Yine yeni yeniden | Bu Şarkıyı Tüm Forumumuza Armağan Ediyorum! »
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları

Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar Bir tavsiye veya felsefe-Nil Karaibrahimgil-Kelebeğin Hayat Sırları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız https://www.youtube.com/watch?v=-yYCL5S2QI0 Zaman makinası olsaydı ve kendi geçliğime, mesela 17 yaşıma dönseydim kendime şunları söylerdim; en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir. ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk Veren Şarkılar telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk Veren Şarkılar nerededir kimdir Mutluluk Veren Şarkılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk Veren Şarkılar hipnoz Mutluluk Veren Şarkılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk Veren Şarkılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk Veren Şarkılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.