![]() |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Alıntı:
Nilüfer'in kanseri yenmesine şaşmamak gerek valla. O halde bi tane de ben paylaşıyorum sevgili hayatım değişti musiki dinleyicileri... Sıradaki şarkımızın bestesi Florence And The Machine'ye, güftesi Tamburi Cemil Bey'e ait. Avrupa yöresinden geliyor: ''I am so heavy, heavy, heavy in your arms'' "Heavy In Your Arms" - Florence And The Machine [OFFICIAL] - YouTube |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Forumda ilk paylaşımım bu olsun benim de :) Ogün Sanlısoy - Düşmez Kalkmaz ( Akustik 2012 ) - YouTube Dünde kalma asla, yarını sorma Şu anı bi anla susup bi dinle Kimdin n’oldun, niye öldün oldun Çok zor mu buldun, yine gülümse Sağdı soldu hepsi aynı sondur yolun en sonunu görürsen Durdun olmaz, gerildin olmaz, delirdin olmaz, devam et sen Sorsan sorun yok mudur, dünya sorunla kaynar Dokunsan bin ah dinlersin, herkes kendinde sanar Sorsan sorun çok mudur, dünya soruyla kaynar Bulsan cevap gizlidir, herkes kalbinde saklar Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Engelleri yen gel de kendi derdine yanma Sen gel kederlenme be düşmez kalkmaz bir allah Engelleri yen gel de derde kedere yallah Eğri doğru hep aynı korku, ah bu korku yok mu adımı çevirten Düşsen n’olur düşünürsen olur, hiç gerek yokken bu kaygı ne Kalk ayaklan, şu kaderi hakla Yaratan hep aklar güvenirsen Küsme n’olur, üzülme be oğlum, kal hayatta bu şansı sev |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Yaşamana bak, Es büyük ömür boyu... Tadını çıkar, Ruhun özgür olmalı... smileydance Tıkla buraya ey muhterem! |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Lady Gaga - Alejandro actionsmile sevincli 956k |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar bu da benden olsun çok seviyorum ben bu şarkıyı:)) http://www.youtube.com/watch?feature...RwtQISGgE&NR=1 |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Zeki Müren çekim yasası olayını çok önceden çözmüş bence:))) Zeki Müren- Bir Sevgi İstiyorum - YouTube |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar Bu saatte iyi geldi bu şarkı teşekkürler.956k |
Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar benim favori şarkım.her gün dinliyorum:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM. |