Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Veren Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/)
-   -   Güne İyi Başlatan Şarkılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-veren-sarkilar/621315-gune-iyi-baslatan-sarkilar.html)

Mahalle Muhtarı 24-07-2012 11:03 PM

Cevap: Güne İyi Başlatan Şarkılar

Aziz forum dostlarım,

Başlığın adı her ne kadar güne iyi başlatan şarkılar olsa da, güne iyi kapatmakta istiyoruz değil mi?
O halde Mor ve Ötesi'nden gelsin,

Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam - YouTube

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYAN APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: Bunu şinci dinlediğimiz eyi oldu muhtar efendii! Möbarek ramazan ayındayız, ne o öyle güne gahveyle başlamalar filan? kahvesmiley Hem sahurda gahve mi içilirmiş canım, uyku tutmaz sonra!

sweeet 24-07-2012 11:21 PM

Bu şarkı bana olumusuzlama gibi geldi

Daha mutlu olamam. => (Daha mutlu olabilirim.)

İyiymiş.

Mahalle Muhtarı 24-07-2012 11:32 PM

Dahanın henüz anlamına da geldiğini göz önüne alırsak haklısın. art56art56
Ki zaten şarkıda bence de bi ironi var. Depresif bi insanın anlık mutluluğunu anlatıyor gibi sanki.

Mahalle Muhtarı 25-07-2012 12:42 PM

Muhterem forum dostlarım ve aziz okuyucular,

Hadi biraz gerilere gidelim, eskileri yad edelim cat22. Eski türküleri, cover'ları yapılmasa hiçbir zaman tanıyamayacağımız şu dönemde, yine çok güzel bir cover'ı daha sizlerle paylaşıyorum. Hem de bedavaya sung66

Türkü kimin mi? Tabii ki Aşık Veysel'in aziz dostlarım.

Kekliğidim Vurdular Versiyon,

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular - YouTube

Keklim İdim Vurdular Versiyon (TRT Türkçesi ile)

maskott - Keklik İdim Vurdular-26mayıs2012Hayal Bistro - YouTube

HİÇBİR ŞEYİ BEĞENMEYEN APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: Muhtar efendi, muhtar efendiii!! İkidir bana ters gidiyon amma hayırlısı bakalım. Yozlaşmamış bi türkülerimiz galmıştı zaten, onları da yozlaştırın. Hiç beğenmedim. Gavur çalgısıynan türkü mü söylenirmiş hem. Cık cık cık... Neyse bari Aşık Veysel'in gendi sesinden olanı da goymuşsun, ben de onu dinleyim iyisi mi.

Mahalle Muhtarı 27-07-2012 06:11 PM

YASAL UYARI: Bu klip trafiğe açık alanda çekilmiştir. Ancak bu durum, sizin caddede yürürken önünüze gelene omuz atmanızı, oradan oraya zıplamanızı gerektirmez. Klipte gördüklerinize özenip gerçek hayatta denemeniz halinde doğacak zararlardan (dayak yeme ihtimaliniz,3. şahıslar tarafından aile büyüklerinize edilen küfür ve hakaretler vs.) muhtarlığımız katiyen sorumlu değildir. Aşağıdaki play butonuna basmanız halinde işbu sözleşmedeki şartları kabul etmiş sayılırsınız.

The Verve - Bitter Sweet Symphony - YouTube

cansuyu 27-07-2012 11:19 PM

Muhter kardeş....klipleri taşırken kattığınız yorumlar var ya :)) işte onlar için iyi ki varsınız :))

Mahalle Muhtarı 28-07-2012 07:19 PM

Teşekkürler aziz forum dostum cansuyu actionsmile

Muhterem forum arkadaşlarım,
İftara nerdeyse 1 saatin kaldığı şu geçmek bilmeyen zaman dilimde, üzerimizdeki geri sayım psikolojisinden birazcık uzaklaşmaya ne dersiniz?
O zaman nuh nebiden kalma bir şarkı daha gelsin mi?

Muse - Supermassive Black Hole - YouTube

Mahalle Muhtarı 29-07-2012 10:52 AM

Bu kez yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum. Sadece dinleyin aziz dostlar.

Pearl Jam - Jeremy - YouTube

Bu da farklı bir tad. Hadi gene iyisiniz.

Melis Danis?mend - Jeremy Pearl Jam (Akustikhane) - YouTube

Mahalle Muhtarı 30-07-2012 06:28 PM

Eurosvision isimli saçma sapan yarışmanın güzel bir tarafı varsa eğer, o da Soluna Samay'ı keşfetmektir.

Soluna Samay - Should've Known Better (Official Music Video) Eurovision 2012 Winner Denmark - YouTube

Mahalle Muhtarı 30-07-2012 06:33 PM

Fazla dinlemeniz önerilmez, parça hemen sarıveriyor.

Filter and The Crystal Method - (Can't You) Trip Like I Do Lyrics HD - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM.