![]() |
Yağmur ve Edith İşte bu… Tam da bu… Yağmurdan sonra pırıl pırıl bir hava, toprak kokuları, ışık huzmeleri giriyor odama. Birazdan Gökkuşağı da oluşabilir, pusuda bekliyorum… En sevdiğim hava, Ankara yağmurlu, bu hafta. Yaz da serin geçecekmiş… Edith, kaldırım serçesi, muhteşem sesli kadın, ne tatlısın, hele de şu şarkı’n yok mu, yağmurda öyle iyi gidiyor ki… Hayır, hiçbir şeyden, Hayır, hiçbir şeyden pişman değilim. Benim için yapılan iyilikten de Kötülükten de , benim için ikisi de aynı. Hayır, hiçbir şeyden, Hayır, hiçbir şeyden pişman değilim. Ödendi, süpürüldü, unutuldu. Geçmiş umurumda değil ! Hatıralarımla ateşi yaktım. Kederlerime, zevklerime artık ihtiyacım yok Aşklarımı süpürün ve tüm heyecanlarını Sonsuza dek süpürün, sıfırdan başlıyorum. Hayır, hiçbir şeyden, Hayır, hiçbir şeyden pişman değilim. Benim için yapılan iyilikten de Kötülükten de , benim için ikisi de aynı. Hayır, hiçbir şeyden, Hayır, hiçbir şeyden pişman değilim. Çünkü yaşamım, çünkü zevklerim. Seninle bugün başlıyor. “Edith Piaf - Non Je Ne Regrette Rien” |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM. |