![]() |
dinlemeden geçmeyin :) mükemmel bir şarkı mükemmel bir klip içinizde çiçekler açacak :) http://www.youtube.com/watch?v=dVaZZ...eature=related Türkçe Sözler Ritz'de bir süt oda versen bana, istemem Chanel'den mücevher, istemem Bir limuzin versen bana, ne yaparım onunla ki? Uşaklar teklif etsen bana, ne yaparım onlarla? Neufchatel'de bir malikane, bana göre değil Eiffel kulesini teklif etsen, ne yaparım onunla? Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birleşelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut Buyur benim gerçekliğime İyi görgünden sıkıldım, bana çok fazla Ben ellerimle yerim, ben böyleyim Yüksek sesle konuşurum, dolaysızım İkiyüzlülüğe son verelim, ben kurtuldum Çifte konuşmalardan yoruldum Bana bir bak, sana kızgın bile değilim, sadece ben böyleyim Aşk isterim, eğlence, iyi huy Beni mutlu edecek olan paran değildir Ölürken kalbimde bir el olsun istiyorum Haydi birleşelim, özgürlüğümü keşfedelim Tüm önyargını unut Buyur benim gerçekliğime |
Cevap: dinlemeden geçmeyin :) dinlemesi gayet eğlenceli şarkı insan kıpır kıpır oluyor :) |
Cevap: dinlemeden geçmeyin :) bunun dısında "zaz - les passants" ıda cooook severım buda benım tavsıyem olsun muazzam bır grup cok tskler bunu dınlememıstım |
Cevap: dinlemeden geçmeyin :) dinleyemedim çok merak ettim şarkıyı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 AM. |