![]() |
Arkadaşlar New Age müzik ne demek ? Arkadaşlar New Age diye ismi olan kendine ait bir müzik tarzı var mıdır ? mesela classic ya da rock ismindeki gibi.. New Age ismiyle dinlediğim müzikler çok hoşuma gidiyor psikolojime çok iyi etkileri oluyor diğer müzik tarzlarına nazaran.. ben nette bu isimle olan müziklere ulaşamadım.. Sizlerin tavsiye edebileceği siteler var mıdır new age müziklerine ulaşabileceğim ? bildiğim kadarıyla enya mesela bu tarz yapıyor ancak mesela suçluluk telkininde ki ya da ego tatmininde ki new age adlı müzik gibi olan müziğini görmedim için... New Age olan müziklerin sayısını artırıp bunlardan dinlemek istiyorum..ne yapabilirim ? |
Cevap: Arkadaşlar New Age müzik ne demek ? Bu konuyla ilgili açıklama oldukça fazla yapıldı ama kısaca tekrarlayalım. New age versiyonlu telkinler telif hakkı nedeniyle kaldırıldı. O nedenle forum içerisinde new age versiyonlar mevcut değil. Elinizde bu tür müzikleriniz varsa telkinlerinizi dinlerken başka bir programda bunları da dinleyebilirsiniz. Sevgiler... |
Cevap: Arkadaşlar New Age müzik ne demek ? New Age müzik rahatlama ve pozitif hisleri yaratma amacli cesitli tarzlarda huzur verici bir muzik tir. Hepsi olmasa da bu tur muzigin bir kismi New Age inanci ile iliskilidir. New Age muzigi genelde rahatlatici ve ilham vericidir ve sıklıkla yoga, masaj,meditasyon, okuma gibi aktivitelerle stresten arinma ya da huzurlu bir ortam olusturmak icin kullanilir. New Age müzisyenleri Enigma,Era Brian Eno Enya Deep Forest Haggard Secret Garden Steven Halpern Jean Michel Jarre] Kitaro Frederick Rousseau Urban Trad Vangelis Yanni David Darling Ryuichi Sakamato |
Cevap: Arkadaşlar New Age müzik ne demek ? Alıntı:
|
Cevap: Arkadaşlar New Age müzik ne demek ? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 AM. |