![]() |
Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) Eurovision 2009 birincisi olan Norveç'li şarkıcı Alexander Rybak'in gerçekten de çok hoş bir şarkısı Peri Masalı.super Video Yutube Videosudur. [ame="http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME&feature=related"]YouTube - EUROVISION 2009 WINNER -NORWAY ALEXANDER RYBAK FAIRYTALE -HQ STEREO[/ame] |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) video için Allah razı olsun konyada oturan küçük abicim! sevincli ufff bebiş çok sevimli yaww! ne kadar güzel gülebiliyor! (keşke norveçli olsaydım, onun yaşısında olsaydım falan filan...hişşşttt!) şarkı da çok güzel...bu bebiş 6 yaşından beri keman ve piyano çalıyormuş ve şarkılarının bestelerini kendisi yapıyormuş...yetenek dahisi yani... ayrıca arkada takla atan adamceğizlere de bayıldım...zaten bence erkekler en güzel, takla atarken romantik görünüyorlar..dl78 benim anasınıfı dans gösterimde de erkekler takla atarak çıkıyor sahneye...benim icadım! sevincli 3 yaşındaki oğluşum da kendi deyimiyle 'takma' atmayı çok seviyormuşşş! (tekme ile takla arası birşeyi kastediyor galiba) özet olarak; haketti çocukceğiz birinciliği! k8908 |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) hüfff ayrılamıyorum bu sayfadan yaw...feci sevimli birşey bu velet...kahvesmiley aynı benim erkek halim! (kıs valla benziyor muyuz neyiz?! sevincli) dur ben bi çekim yasasımı çalıştırıp geleyim, belki bu sefer doğru çalışır! ihihi...8977 |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) Norveç dünyanın en mutlu ülkesi olarak gösteriliyor. Gülüşünün sırıı burada sanırım. İçten gelen mutlu bir ruh halinin yüzüne yansıması.super |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) eğer iklimi de sıcaksa ben oraya taşınmak istiyorum! sevincli |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) Alıntı:
bu konuda bılgılendırım sızı dünyanın en refah ülkeleri arasında ama aynı zamanda dünyada en çok depresyonun görüldüğü ülkeler arasında.....ek bılgı KANADA depresyonda bırıncı sırada.... |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) Fazla güneş olmadığı için, insanların bunaldığı ve enerjilerinin düşerek, çeşitli ruhsal rahatsızlıklara yakalandıkları söyleniyor. |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) BEN BU ŞARKIYI ,ŞARKICIYI,DANS VE KURGUYU ÇOK SEVDİMmusic45 CANLI,HEYECENLI,COŞKULU ENERJİ,SEVGİ ve AŞK DOLUblissy |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) insanı kendine çeken hoş bi büyüsü var :) gsl bi şarkı... |
Cevap: Eurovision 2009 Birincisi Norvec (Alexander Rybak) ben daha butun kızlar ***alexanderrrrrrrrrrr**** !!!!! dıye ölmeden once,dınledıgımde pek begenmemıstım acıkcası..ama kotu de dıyemezdım..ensturman gercekten super,cocuk sempatık..fena degıl ıdı.. ama*******regına-bıstro voda******benım favorımdı..ama ne yazıkkı.. :( 12389sapkal89 bu sarkı da onerılırrrrrrrrr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM. |