![]() |
Bir şarkı...Bence çok şey anlatıyor... Küçük Kadınlar Dizi Müziği KALBİN Ağlasa Da Dinle Indir Salladun - Video Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü umutlara… Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara… Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada, Sen yeterki hep ümit et, Hayat döner sana… O pembe gülyüzünü kederle soldurma Dalda ki son yaprak gibi Sarıl hep hayata. Kurduğun hayalleri ayazlar yıksada, Sen yeterki hep hayal et, Hayat döner sana.. ŞİİRİ: Unutma Göğün asıl rengi mavidir En kör gece bile sabahtır sonunda Kalbin ağlasada gülümse inadına Düşler takıp saçlarına yürü rüzgarlara… O pembe gülyüzünü kederle soldurma Daldaki son yaprak gibi Sarıl hep hayata Geçerken acılardan gülmeyi unutma Fırtınalara direnmektir yaşamak birazda Kurduğun hayalleri yağmurlar yıksada Sen yeterki hep ümit et, Hayat döner sana… Sen yeterki hep ümit et, Hayat döner sana… |
şarkı güzelde dizi kabus.gerçi hemen hemen her dizi öyle hep dram hep dram ben kendi adıma öyle uzaklaştım ki bu sürekli başlarına felaketler gelen insanları konu alan dizilerden. |
Alıntı:
|
Bu arada başlığı uygun yere açmamış olabilirim..Bilmiyorum ama ben Çekim Yasasıyla bağdaştırdım... |
aslında mutluluk veren şarkılar bölümünde olsa daha iyi olur izninle oraya taşımak istiyorum.. ne dersin.. ark5 sevgiler.. actionsmile |
Alıntı:
|
Cevap: Bir şarkı...Bence çok şey anlatıyor... kalbim ağladığında inadına gülümsedim hayata, yaşadım her acıyı yıkılmadım . yaşamanın her güzel günü bugün yaşadığım günüm, inadına başaracağım hayatı tıpkı bu güzel şarkı gibi . tşk iyiki varsınız. hepinizi çok seviyorum.sevgiyle kalın .okuyan herkese yaşamın tüm güzelliklerini diliyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |