![]() |
yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı [youtube=425,350]qaKAboUrSNQ [/youtube] ay bugun cok neseliyim cilgin897 haydeeee 8977 oynamayan kalmasınnn wave blissy 956k 25889 8977 |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı allah cezanı vermesin emi!!! sevincli bak papirüs sevdim seni oyarım seni khkh56 ya bende bir hoşum ya tatil dönüşü sedromu falanmı yasıyorum ne sevincli [youtube=425,350]BFdBunWaLLM[/youtube] bu da benden f678h |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı khkh56 bende sevdim seni..... sende benım gibi yap tatile en son aylarda git agustos sonu eylül basııı blissy blissy blissy herkes tatılını bıtırınce sen daha yenı tatıle cık yanı f678h |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı ya ben her zaman öyle yapıyordum.bu yıl bir ilk yapalım dedik arkadaslarla temmuzda gittik ne geregi varsa terli345 kesin uyku sersemi oldugum boş bi anımda ikna ettiler beni baska türlü yapmazdım böyle bir hata sevincli eylül benim mevsimim her zaman öyle giderdim. amaan boşver eylülde de gidecegim nede olsa gecen yıldan iznim var.kullanamazsam yanacak mecburen alıcam f678h |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı ooo iyiymişşin sen blook |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı BENCE MÜZİKLER KONUSUNDA ENBÜYÜK EKSİK TÜRK HALK MÜZİĞİNİN OLMAMASI.NEDİR O ÖYLE NEW AGE ,KLASİK FELAN KOYUN Bİ ALTIN HIZMA OLSUN GİTSİN |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı [youtube=425,350]-Z-s3grljsw[/youtube] Ozaman tum halk muzuigi sevenlere gelsin hismiley |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı [youtube=425,350]z4pt1DJw9m8[/youtube] happy6 HELE BIR GEL Içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur........ hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat , masaldır benim için hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler yazık olur , hadi gel kurtar bizi |
Ynt: yaşamayı sevenlere gelsin bu şarkı Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 PM. |