![]() |
Yazık Oldu Yarınlara-İlhan İrem benim favori şarkım... İlhan İrem'in sesi sanki sihirli, yumöuşak, rahatlatıcı...Şarkıları da nostaljik, anlamlı ve güzel...Şarkının adı yazık oldu yarınlara olabilir ama o kadar güzel ki...O şarkıyı defalarca dinleyebilirim, dinledim de...Tavsiye ederim. Bir de klasik müzik tarzı örneğin dance of butterfly ve o cd'deki tüm şarkılar çok güzel, ya da evita şarkısı yine eskilerden çok güzel. |
Pofudukçuğum, şarkı çok güzel, İlhan İrem de olağanüstü bir yorumcu.. fakat şarkı sözleri - yazık oldu yarınlara- çok karamsar.... ben artık olumsuz mesaj veren şarkılar pek tercih etmiyorum... bu şarkıları o kadar kendimizi kaptırarak, trans halinde dinliyoruz ki sonunda şarkı sözlerindeki olumsuzluğu hayatımıza çekiyoruz...bunu çok kez deneyimledim...bunu da son yıllardaki bilincimle farkedebildim ancak..bu deneyimimi de seninle paylaşmak istedim.....SEVGİLER |
Alıntı:
|
ilhan irem'in daha güzel daha umutlu ve benim cok sevdigim bir sarkısı var.işte hayat yine akıp gidiyor derty |
doğru söylüyosun aslında ayşegül...Ama garip bi şekilde, hüzün de insana güzel geliyor! |
benimki sadece bir paylaşımdı.... sen de haklısın..i.irem'in tüm şarkılarını nerdeyse ezbere bilirim...fena bağımlısı idim bir zamanlar.. ondan mesajın dikkatimi çekmişti.... |
İlhan İrem - Günaydın - Video blissy hem olumlu sözler.. hem ilhan irem.. çok severim bende ilhan irem i super sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 PM. |