![]() |
Cevap: Ynt: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi Alıntı:
Bende çok seviyorum. |
Cevap: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? ben telkinleri uyurken ve iştede dinlediğim için nerdeyse 24 saat dinliyorum oyüzden müzikler sıkıcı oluyor doğa versiyonlarının zenginleştirilmesi taraftarıyım..şimdiden EN İÇTEN teşekürlerimi sunuyorum.. YİNE VE HER ZAMAN SEVGİLER... |
Cevap: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? Asla dinlemekten bikmadigim ve dinlerken ucuyorum hissi veren en guzel parca Elena Paparizou No:1 YouTube - Elena Paparizou - No. 1 (Live EUROVISION) |
Cevap: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? gerçekten keşke liriklerle kalmasak sadece ve mp3 ü de eklesek, hemen indirip dinleyebilsek.:) |
Cevap: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? Farid Farjad - Robabeh Jan YouTube - Farid Farjad - Robabeh Jan |
Cevap: Scriptlerde Keşke Bu Müzik Olsaydi Daha Keyifle Dinlerdim Diyenler Var mi? Böyle bi konu varmış madem bende telkinlerde kullanılabilecek önerilerde bulunayım ::) Tchaikovsky, 1812 Overture Slash - Obsession confession ikisinde de telif problemi olmaz.yorum da yazacaktım ama anlatacak kelime bulamadım dinleyince zaten anlayacaksınız. y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM. |