![]() |
Bir dirhem sevgimizin gücü Bir dirhem sevgimizin gücü Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece, sevgiyi en aşırı çirkinlik dediklerimizde dahi, görmek mümkündür. Zira onlar dahi iyi olduğu düşünülerek yapılmıştır. Sevgi ve şefkatin açmayacağı kapı yoktur. Her zorda kaldığınız anda, elinizdeki sevgi anahtarını kullanın. İşin sırrı şudur; Tüm enerji çeşitleri gibi sevgi de, yaymaya başladığınız anda bir jeneratör sistemi gibi enerji üretmeye başlar. Sinyallerinizi alan her yaşayan birimi, bu sinyalleri kendi bünyesinde tekrar üretime geçirir. Üretilen birim iki katı fazlası ile size geri dönerek büyüdükçe büyür. Bugün hiç sevmediğinizi düşündüğünüz birisine, sevgi ve şefkat gösterin, bakın neler olacak? Deneyimlerin sizi bulmasını beklemeyin. Hayatınızda sevgi konusunda küçük oyunlar oynayarak, deneyimlerinizi kendiniz yaratın. Sevgi sinyallerini alın, üretin ve yayın. HAYATIMIZ SEVGİYİ YAYDIĞIMIZ ORANDA KOLAYLAŞIR. Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN http://www.candanreiki.com |
Bir dirhem sevgimizin gücü sevgi en büyük ve en etkili ilaçtır.öyle olmasa bizi yıllarca kendine hapseden korkularımızdan da onu ancak sevgiye dönüştürerek yenemezdik.keske yüreklerimizde korkudan ve diger gereksiz duygular yerine bir dirhem sevgi yer edinebilse... |
Bir dirhem sevgimizin gücü Bunun gerisinde evrenin sevgiden ve aşktan varoldugu gerçegini görmemizi fısıldayan bi ses duyuyorum...yeterli sevgi almayan çocuklarda gelişim geriliği saptanmıştır,hatta boylarının yaşıtlarına göre fazla uzamadıgı tespit edilmiş..bu arada nihayet şu yunus ve okyanus seslerini dinlemek nasib oldu,kimileri ürkmüştü bu sesten..ancak ben bayıldım çok şirinler,hatta oglum sesleri suda oynayan bebek sesi sandı ve çok hoşlandı... onayi |
Hayatımız sevgiyi yaydığımız oranda kolaylaşır |
tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zamanla olacaktır... Ayrıca ayna karşısına geçip kendinizle konuşma egzersizleri de iyi gelecektir...sevincli |
Alıntı:
|
umarım başarabilirim telkinleri dinliyorum zaten gece yatarken, ayrıca psikolojik destek de alıyorum ilaç da kullanıyorum, arkadaşlarımla da konuşuyorum, herşey yapıyorum yani kısacası..:) ama galiba yani bunu yeni farkettim, dışardan söylenenler algılayamıyorum galiba ya da algılıyorum da uygulayamıyorum, galibaa kendime has yöntemler geliştirmem gerekecek:) ama bunu telkinler için söylemiyorum çünkü daha dinleyeli 3 gün oldu. umarım düzelir herşey zorda olan herkes için... ilgilendiğiniz için teşekkürler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM. |