Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Bir dirhem sevgimizin gücü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/743-bir-dirhem-sevgimizin-gucu.html)

hayatimdegisti 28-01-2007 11:30 PM

Bir dirhem sevgimizin gücü

Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece,
sevgiyi en aşırı çirkinlik dediklerimizde dahi, görmek mümkündür. Zira onlar dahi iyi olduğu düşünülerek yapılmıştır. Sevgi ve şefkatin açmayacağı kapı yoktur. Her zorda kaldığınız anda, elinizdeki sevgi anahtarını kullanın.

İşin sırrı şudur; Tüm enerji çeşitleri gibi sevgi de, yaymaya başladığınız anda bir jeneratör sistemi gibi enerji üretmeye başlar. Sinyallerinizi alan her yaşayan birimi, bu sinyalleri kendi bünyesinde tekrar üretime geçirir. Üretilen birim iki katı fazlası ile size geri dönerek büyüdükçe büyür. Bugün hiç sevmediğinizi düşündüğünüz birisine, sevgi ve şefkat gösterin, bakın neler olacak?

Deneyimlerin sizi bulmasını beklemeyin. Hayatınızda sevgi konusunda küçük oyunlar oynayarak, deneyimlerinizi kendiniz yaratın. Sevgi sinyallerini alın, üretin ve yayın.

HAYATIMIZ SEVGİYİ YAYDIĞIMIZ ORANDA KOLAYLAŞIR.

Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN
http://www.candanreiki.com

aysekim 19-02-2007 01:49 AM

sevgi en büyük ve en etkili ilaçtır.öyle olmasa bizi yıllarca kendine hapseden korkularımızdan da onu ancak sevgiye dönüştürerek yenemezdik.keske yüreklerimizde korkudan ve diger gereksiz duygular yerine bir dirhem sevgi yer edinebilse...

lalezar 19-02-2007 09:45 AM

Bunun gerisinde evrenin sevgiden ve aşktan varoldugu gerçegini görmemizi fısıldayan bi ses duyuyorum...yeterli sevgi almayan çocuklarda gelişim geriliği saptanmıştır,hatta boylarının yaşıtlarına göre fazla uzamadıgı tespit edilmiş..bu arada nihayet şu yunus ve okyanus seslerini dinlemek nasib oldu,kimileri ürkmüştü bu sesten..ancak ben bayıldım çok şirinler,hatta oglum sesleri suda oynayan bebek sesi sandı ve çok hoşlandı... onayi

sevgiylekal 06-12-2008 01:50 AM

Hayatımız sevgiyi yaydığımız oranda kolaylaşır

yasal06 06-12-2008 10:04 PM

tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden?

yelizim 06-12-2008 10:23 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 2063)

Sevgi, frekansı en yüksek enerji kaynağımızdır. İşe kendinizi sevmekle başlayın.. Yaşam içindeki her şey, ağaçlarından okyanuslarına, kelebeğinden çiçeklerine, bir bebeğin gülümsemesine.. Aklınıza gelen her şeyin ve bizlerin özü sevgi enerjisidir. Kalıplaşmış bilinç tuzaklarına düşmediğimiz sürece,
sevgiyi en aşırı çirkinlik dediklerimizde dahi, görmek mümkündür. Zira onlar dahi iyi olduğu düşünülerek yapılmıştır. Sevgi ve şefkatin açmayacağı kapı yoktur. Her zorda kaldığınız anda, elinizdeki sevgi anahtarını kullanın.

İşin sırrı şudur; Tüm enerji çeşitleri gibi sevgi de, yaymaya başladığınız anda bir jeneratör sistemi gibi enerji üretmeye başlar. Sinyallerinizi alan her yaşayan birimi, bu sinyalleri kendi bünyesinde tekrar üretime geçirir. Üretilen birim iki katı fazlası ile size geri dönerek büyüdükçe büyür. Bugün hiç sevmediğinizi düşündüğünüz birisine, sevgi ve şefkat gösterin, bakın neler olacak?

Deneyimlerin sizi bulmasını beklemeyin. Hayatınızda sevgi konusunda küçük oyunlar oynayarak, deneyimlerinizi kendiniz yaratın. Sevgi sinyallerini alın, üretin ve yayın.

HAYATIMIZ SEVGİYİ YAYDIĞIMIZ ORANDA KOLAYLAŞIR.

Yazıyı Ekleyen : Selma CANDAN
candanreiki.com

okuyunca ne kadar da kolay. hayatın tüm zorluklarını aşmamızı sağlayan,ilişkilerimizi,gelişimimizi olumlu etkileyen SEVGİ!!! uygulamak bunu fark etmek bizim gibi enerjisini kullanmaya çalşıanlar için büyük bir şans.şükürler olsun bunu fark ettiren herşeye:) inşallah her gün biraz daha çoğalırız.

hayatimdegisti 06-12-2008 10:33 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91067)
tuhaf bi soru olabilir ama kendimizi nasıl seveceğiz?? telkinleri dinliyorum zaten ama kendini sevmek dediğimiz şey tam olarak ne onu bilmiyorum? yani insan kendini nasıl sever? hataları varken kendini affetmemişken? nasıl çıkar bu işin içinden?

Özellikle suçluluk duyguları telkini bu konuda çok yardımcı oluyor..Benim kendimi sevmemde barışmam da en önemli etkendir..
Zamanla olacaktır...
Ayrıca ayna karşısına geçip kendinizle konuşma egzersizleri de iyi gelecektir...sevincli

aysegul_tirtil 06-12-2008 11:50 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 91067)

sevgili yasal06 ende ilk zamanlar bunu sormustum hatta canım shamanıccım cevaplamıstı.kendini sevmek kendını oldugun gibi kabul etmekle baslıyor,herseyınle bir bütünsün hataların,suclulugun,güzellıgın yada cırkınlıgın hepsını kabul edıyorsun ve degısmeye baslıyorsun.ben yasayarak bu duyguyu deneyımleyenlerdenım,telkinleri düzenli dinlemeye devam et.ve kendımı sevıyor ve onaylıyorum olumlaması yap.umarım bu güzel duyguyu en kısa zamanda sende yasarsın

yasal06 07-12-2008 12:55 AM

umarım başarabilirim telkinleri dinliyorum zaten gece yatarken, ayrıca psikolojik destek de alıyorum ilaç da kullanıyorum, arkadaşlarımla da konuşuyorum, herşey yapıyorum yani kısacası..:) ama galiba yani bunu yeni farkettim, dışardan söylenenler algılayamıyorum galiba ya da algılıyorum da uygulayamıyorum, galibaa kendime has yöntemler geliştirmem gerekecek:) ama bunu telkinler için söylemiyorum çünkü daha dinleyeli 3 gün oldu. umarım düzelir herşey zorda olan herkes için... ilgilendiğiniz için teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 AM.