Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   Değerli hayatımızın tatlı an(ı)ları ;)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/619331-degerli-hayatimizin-tatli-anilari.html)

cadi_bm 21-07-2011 11:15 AM

Değerli hayatımızın tatlı an(ı)ları ;))

Herhangi bir sabah gibi uyandım. Şu fena kelimeyi kullandığımı gördüm: "Herhangi". Nadide ömrümüzdeki değerli anlar bütünü bu. Dişlerimizi fırçalarken bile o anı hissetmeliyiz(deli misin sen diyenler, saklanmayın, gördüm :)) ). Yaşadığımızı,, nefes alışımızı,, kanımızın akışını (bu zor olabilir :P ).
Hadi hep beraber anlarımızı değerli kılalım bundan böyle, hepp. Nasıl mı? Buraya yaptığımız, yapmakta olduğumuz küçük,, anlık komiklikleri,, rezil oluşlarımızı :P, yaptığımız gafları,, eğlenceli anlarımızı yazmaya ne dersiniz ;))

Not: İsimler değiştirilebilir güvenlik açısından :D

cadi_bm 21-07-2011 11:25 AM

Cevap: Değerli hayatımızın tatlı an(ı)ları ;))

Ben bir tane yazayım o halde ;)
Cadı kızımız üniversitenin ilk yıllarında utangaç takılırken, sınıfın uçarı tiplerinden birini de tanıyordur ayın zamanda(şaşırtıcı :) ). O derste de yanyana düşmüşlerdir. Uçarı tipimiz Cadıyı yanında oturan diğer uçarı ile tanıştırmaktadır. Memnun oldum, tokalaşma faslından sonra Cadı kızımızz Uçarının elini nedense bir türlü bırakmamaktadır. Çünkü Uçarı tip Cadı'ya siz hangi yıl girdiniz diye sormuştur(Hazırlık okuyan, okumayan, yandal, üstdal derken değişiyo yıllar tabi). Kızımız bunu hatırlamaya çalışırken uzun bir dalgınlık süresinden sonra kendine gelebilmiştir.
Ayy çok utanmıştım yaa, çocuk da kesin benden hoşlandı kal geldi diye düşündü :))

tuna6 21-07-2011 11:29 AM

günaydıın.evet herhangi gün değil.bugün.şimdi.şuan.tekrarı olmayan.gelmeyecek olan.ben mesela sabah arkadaşımla işe gelirken otobüste yanyana oturduk (herhangi birgün gibi:))_)teli çaldı ve dikkatimi çekti.daha sonra hayırlı olsun nezaman aldın dedim.bana güldü yaaa.meğer 1 yıl kadar olmuş.hatta ben hayırlı olsun bile demişim.ama ben dikkat etmemişim.zaten dikkatlide değilim.ama bu kadarıda pes diyorum bazen...insan bi dikkat eder.ozaman onlara değer vermiyormuyum yoksa diye kendime kızıyorum..sizce??

cadi_bm 21-07-2011 11:43 AM

Alıntı:

tuna6 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803229)
günaydıın.evet herhangi gün değil.bugün.şimdi.şuan.tekrarı olmayan.gelmeyecek olan.ben mesela sabah arkadaşımla işe gelirken otobüste yanyana oturduk (herhangi birgün gibi:))_)teli çaldı ve dikkatimi çekti.daha sonra hayırlı olsun nezaman aldın dedim.bana güldü yaaa.meğer 1 yıl kadar olmuş.hatta ben hayırlı olsun bile demişim.ama ben dikkat etmemişim.zaten dikkatlide değilim.ama bu kadarıda pes diyorum bazen...insan bi dikkat eder.ozaman onlara değer vermiyormuyum yoksa diye kendime kızıyorum..sizce??

:))) Dalgınlık ya oluyor. Değer vermemek değil bu ;) Ben arada şunu yaparım mesela.Arkadaşım karşımdadır bişey sorarım, o cevap verirken başka bişey düşündüğümden, bir daha sorarım, bir daha :) oluyor böyle etiketlememek lazım ;)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 AM.